0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Angry Birds Sometimes Fast -muki Angry Birds Sometimes Fast -muki
  • Angry Birds Sometimes Fast -muki Angry Birds Sometimes Fast -muki
  • Angry Birds Sometimes Fast -muki Angry Birds Sometimes Fast -muki

Angry BirdsSometimes Fast -muki

Kuvaus

Tyylikkään tummasävyinen keraaminen muki, jonka pohjaväri on kiiltävän musta. Mukissa on Angry Birds -peleistä ja elokuvista tutun Redin kuva sekä teksti: Sometimes fast, always furious. Redin vieressä on toisella puolella muita vihastuneita lintuja ja toisella puolella säikähtäneitä possuja. Mainio lahjaidea Angry Birds -faneille!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Angry Birds -peleistä ja elokuvista tuttu Red on punainen lintu, joka on äärettömän vihainen sille päälle sattuessaan. Hän on taitanut joutua myös vihanhallintakurssille, ja kuinka siinä sitten kävikään? Red on kuitenkin saanut ystäviä muista Angry Birds -linnuista, ja raivostuukin enää vain tosi tilanteessa - toivottavasti ainakin. Red on itseoikeutetusti päässyt kuvittamaan mukia, jossa lukee 'Sometimes fast, always furious'. Redin seurana on myös muita Angry Birds -hahmoja sekä possuja, jotka säikähtävät lintujen vihaisuutta.

. Muki on väriltään kiiltävän musta sekä sisältä että ulkopuolelta. Muki on laadukasta keramiikkaa, joka kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa.

Angry Birds on jo klassikoksi muodostunut videopelisarja, joka valloitti koko maailman. Pelissä hurmaava lintuyhteisö suojelee muniaan vihreiltä possuilta. Lintujen hurmaavat ulkoasut sekä persoonallisuudet johtavat hauskoihin tilanteisiin ja kommelluksiin, huumoria unohtamatta. Vihaiset linnut lennähtivät myös valkokankaalle: ensimmäinen Angry Birds -elokuva julkaistiin vuonna 2016, ja Angry Birds 2 sai ensi-iltansa 9.8.2019.

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesu
Vetoisuus 3 dl
Mitat 11 x 9 x 8,5 cm
Paino 270 g
Tuotenumero 61320008
EAN-koodi 6416550221538