Facebook Pixel

Asuuko sinussakin pieni Pässi?

Hei sinä tarkka ja työtä pelkäämätön pakkaaja: meillä Aarikalla on tarjolla joustavaa ja mukavaa keikkatyötä!

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä (6-10kpl) pakkaus- ja muihin tuotannon avustaviin tehtäviin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Raisioon.

Odotamme sinulta:

  • tehokasta, mutta huolellista otetta työhön
  • halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
  • vähintään 18 vuoden ikää – työhön sopii myös hieman varttuneempikin tekijä, jolle käy pätkätyö
  • suomen kielen taitoa
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä myös yksin
  • kykyä omaksua annettuja ohjeita/ohjeistusta

Tarvittaessa työhön kutsuttavan työtunnit voivat vaihdella tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan 0-37,5 h/vko välillä. Työt voivat olla kausiluontoisia. Työvuorot tehdään pääsääntöisesti 7-16 välisinä aikoina. Saat itse valita itsellesi sopivat työvuorot tarjolla olevista vuoroista.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä luetaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijoille sekä muille lisäansioista kiinnostuneille. Palkkaus palvelualojen TES:n mukaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen elina.lehtinen@aarikka.com viimeistään 14.10.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja valitsemme sopivat henkilöt heti heidän löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Elina Lehtinen
Tuotantopäällikkö
elina.lehtinen@aarikka.com

 

Aarikka on suomalainen lifestyle-designbrändi, joka tunnetaan pyöreästä muotokielestä, skandinaavisen selkeistä linjoista ja puusta. 
 
Designyritys Aarikka on Martinexin tytäryhtiö. Martinex Oy on raisiolainen perheyhtiö, joka on tunnettu lelujen ja pelien valmistaja jo vuodesta 1986 alkaen. Sen toimialoja ovat tekstiilien, lahja- ja taloustavaroiden sekä pelien ja lelujen suunnittelu ja valmistus sekä verkkokauppa- ja tukkuliiketoiminta.