0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Chef Donald -kahvipurkki Disney Chef Donald -kahvipurkki
  • Disney Chef Donald -kahvipurkki Disney Chef Donald -kahvipurkki

DisneyChef Donald -kahvipurkki

Kuvaus

Ikoninen Disney-sarjakuvahahmo Aku Ankka seikkailee kokkina raikkaanvalkoisen kahvipurkin kuosissa, joka on piirretty mustalla sekä Akun nokka ja jalat on väritetty tutun keltaisella. Peltinen kahvipurkki on näppärä, ja sen hermeettinen kansi auttaa säilyttämään kahvin pidempään tuoreena. Kahvirasia on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Klassikkokuosia sekä raikasta tunnelmaa kotiin tai lahjaksi, vaikkapa kahvipaketin kera!

Saatavuus: Heti

10,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Aku Ankka on maailmankuulu, suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on ihastuttanut jo vuodesta 1934 alkaen. Aku Ankan seikkailut, kommellukset eri työpaikoissa, hänen koominen tapa menettää malttinsa, ainainen epäonni ja vastoinkäymiset sekä kuitenkin suuri sydän ovat kirvoittaneet lukuisia lyhytelokuvia, piirroselokuvia, animaatioita ja sarjakuvia, jotka vetoavat sekä viihdyttävät edelleen suurta yleisöä. Aku Ankka merimiesasuineen, punaisine autoineen, veljenpoikineen sekä muine sukulaisineen eri tarinoissa yhdistää lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen. Suomessa Akun nimikkolehti onkin koko maan luetuin aikakauslehti. Aku Ankka on ansainnut maineensa klassikkona.

Tänä vuonna Aku Ankka täyttää 85 vuotta, ja siitä inspiroituneena olemmekin suunnitelleet tälle ikoniselle klassikolle laajan valikoiman keittiötuotteita. Chef Donald –sarjassa on valkoinen pohjaväri sekä lukuisia ilmeikkäitä kuvia Aku Ankasta kokkina, kun kaikki ei aina sujukaan suunnitelmien mukaan. Tyylikkäästi mustalla piirretyt kuvat, joihin on lisätty keltaista tehosteväriä Akun nokkaan ja jalkoihin sekä Disneyn mallinumeromerkinnät luovat yhdessä nuorekkaan ja ajattoman kokonaisuuden. Chef Donald –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Sarja on helppo yhdistää muihin astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Peltiseen purkkiin mahtuu yksi 500 g kahvipaketti. Purkin kansi sulkeutuu hermeettisesti muovisen tiivisteen ja lukituksen avulla, ja metallinen sarana pitää kannen purkin muassa myös purkin ollessa auki. Ilmatiiviin kannen ja lukon myötä kahvi pysyy pidempään tuoreena. Purkki tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Raikasta valkoista sekä klassisen Akun luomaa iloa ja vallattomuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 15 x 20 x 8 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 61451006
EAN-koodi 6416550220760

Martinex suosittelee: