0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Chef Donald -leipälauta Disney Chef Donald -leipälauta
  • Disney Chef Donald -leipälauta Disney Chef Donald -leipälauta
  • Disney Chef Donald -leipälauta Disney Chef Donald -leipälauta

DisneyChef Donald -leipälauta

Kuvaus

Ikoninen Disney-sarjakuvahahmo Aku Ankka seikkailee kokkina raikkaanvalkoisen leipälaudan kuosissa, joka on piirretty mustalla ja tehostevärinä käytetty hillitysti kultaista glitteriä. Leipälautanen on valmistettu helppohoitoisesta melamiinista, ja se on muotoiltu selkeästi. Näppärä lautanen on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka astiat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Klassikkokuosia sekä raikasta tunnelmaa kotiin tai lahjaksi!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Aku Ankka on maailmankuulu, suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on ihastuttanut jo vuodesta 1934 alkaen. Aku Ankan seikkailut, kommellukset eri työpaikoissa, hänen koominen tapa menettää malttinsa, ainainen epäonni ja vastoinkäymiset sekä kuitenkin suuri sydän ovat kirvoittaneet lukuisia lyhytelokuvia, piirroselokuvia, animaatioita ja sarjakuvia, jotka vetoavat sekä viihdyttävät edelleen suurta yleisöä. Aku Ankka merimiesasuineen, punaisine autoineen, veljenpoikineen sekä muine sukulaisineen eri tarinoissa yhdistää lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen. Suomessa Akun nimikkolehti onkin koko maan luetuin aikakauslehti. Aku Ankka on ansainnut maineensa klassikkona.

Tänä vuonna Aku Ankka täyttää 85 vuotta, ja siitä inspiroituneena olemmekin suunnitelleet tälle ikoniselle klassikolle laajan valikoiman keittiötuotteita. Chef Donald –sarjassa on valkoinen pohjaväri sekä lukuisia ilmeikkäitä kuvia Aku Ankasta kokkina, kun kaikki ai aina sujukaan suunnitelmien mukaan. Tyylikkäästi mustalla piirretyt kuvat, joihin on lisätty ripaus kullanväristä glitteriä Akun nokkaan ja jalkoihin sekä Disneyn mallinumeromerkinnät luovat yhdessä nuorekkaan ja ajattoman kokonaisuuden. Chef Donald –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Sarja on helppo yhdistää muihin astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Leipälauta on muotoiltu suorakaiteen muotoiseksi, ja siinä on pyöristetyt kulmat. Sitä on näppärä käyttää pienenä tarjoilualustana tai lautasena, joka on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Leipälauta luo uutta ilmettä kattaukseen perinteisen lautasen rinnalle.

Melamiini on suosittu materiaali mm. astioiden valmistuksessa valmistettu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, se kestää kulutusta paremmin kuin muovi ja on posliinia kevyempi materiaali. Melamiini on mainittu myös särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat särkyvät lattialle pudotessaan tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan sen pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyisivät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan hintaisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa.

Raikasta valkoista sekä klassisen Akun luomaa iloa ja vallattomuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Konepesu ylätasolla, käsinpesu suositeltavaa
Mitat 23,5 x 0,5 x 16 cm
Paino 180 g
Tuotenumero 61451005
EAN-koodi 6416550220753