0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Chef Donald -peltitarjotin Disney Chef Donald -peltitarjotin
  • Disney Chef Donald -peltitarjotin Disney Chef Donald -peltitarjotin
  • Disney Chef Donald -peltitarjotin Disney Chef Donald -peltitarjotin

DisneyChef Donald -peltitarjotin

Kuvaus

Ikoninen Disney-sarjakuvahahmo Aku Ankka seikkailee kokkina raikkaanvalkoisen tarjottimen kuosissa, joka on piirretty mustalla sekä Akun nokka ja jalat on väritetty tutun keltaisella. Peltinen tarjotin on näppärän kokoinen, ja sen ylöspäin nousevista reunoista on helppo pitää kiinni. Peltitarjotin on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Klassikkokuosia sekä raikasta tunnelmaa kotiin tai lahjaksi!

Saatavuus: Heti

6,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Aku Ankka on maailmankuulu, suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on ihastuttanut jo vuodesta 1934 alkaen. Aku Ankan seikkailut, kommellukset eri työpaikoissa, hänen koominen tapa menettää malttinsa, ainainen epäonni ja vastoinkäymiset sekä kuitenkin suuri sydän ovat kirvoittaneet lukuisia lyhytelokuvia, piirroselokuvia, animaatioita ja sarjakuvia, jotka vetoavat sekä viihdyttävät edelleen suurta yleisöä. Aku Ankka merimiesasuineen, punaisine autoineen, veljenpoikineen sekä muine sukulaisineen eri tarinoissa yhdistää lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen. Suomessa Akun nimikkolehti onkin koko maan luetuin aikakauslehti. Aku Ankka on ansainnut maineensa klassikkona.

Tänä vuonna Aku Ankka täyttää 85 vuotta, ja siitä inspiroituneena olemmekin suunnitelleet tälle ikoniselle klassikolle laajan valikoiman keittiötuotteita. Chef Donald –sarjassa on valkoinen pohjaväri sekä lukuisia ilmeikkäitä kuvia Aku Ankasta kokkina, kun kaikki ei aina sujukaan suunnitelmien mukaan. Tyylikkäästi mustalla piirretyt kuvat, joihin on lisätty keltaista tehosteväriä Akun nokkaan ja jalkoihin sekä Disneyn mallinumeromerkinnät luovat yhdessä nuorekkaan ja ajattoman kokonaisuuden. Chef Donald –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Sarja on helppo yhdistää muihin astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Peltinen tarjotin on riemastuttava tarjoiluastia tai osa kattausta. Se sopii myös osaksi sisustusta tai pienten aarteiden laskupaikaksi. Raikasta valkoista sekä klassisen Akun luomaa iloa ja vallattomuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 32 x 2 x 32 cm
Paino 170 g
Tuotenumero 61451008
EAN-koodi 6416550220784