0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Chef Donald -säilytysastia M Disney Chef Donald -säilytysastia M
  • Disney Chef Donald -säilytysastia M Disney Chef Donald -säilytysastia M
  • Disney Chef Donald -säilytysastia M Disney Chef Donald -säilytysastia M

DisneyChef Donald -säilytysastia M

Kuvaus

Ikoninen Disney-sarjakuvahahmo Aku Ankka seikkailee kokkina raikkaanvalkoisen säilytysastian kuosissa, joka on piirretty mustalla sekä Akun nokka ja jalat on väritetty kullanhohtoisella. Keraaminen purkki on näppärän kokoinen, ja siinä on kansi. Säilytysastia on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Klassikkokuosia sekä raikasta tunnelmaa kotiin tai lahjaksi!

Saatavuus: Heti

31,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
/

Yksityiskohdat

Aku Ankka on maailmankuulu, suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on ihastuttanut jo vuodesta 1934 alkaen. Aku Ankan seikkailut, kommellukset eri työpaikoissa, hänen koominen tapa menettää malttinsa, ainainen epäonni ja vastoinkäymiset sekä kuitenkin suuri sydän ovat kirvoittaneet lukuisia lyhytelokuvia, piirroselokuvia, animaatioita ja sarjakuvia, jotka vetoavat sekä viihdyttävät edelleen suurta yleisöä. Aku Ankka merimiesasuineen, punaisine autoineen, veljenpoikineen sekä muine sukulaisineen eri tarinoissa yhdistää lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen. Suomessa Akun nimikkolehti onkin koko maan luetuin aikakauslehti. Aku Ankka on ansainnut maineensa klassikkona.

Tänä vuonna Aku Ankka täyttää 85 vuotta, ja siitä inspiroituneena olemmekin suunnitelleet tälle ikoniselle klassikolle laajan valikoiman keittiötuotteita. Chef Donald –sarjassa on valkoinen pohjaväri sekä lukuisia ilmeikkäitä kuvia Aku Ankasta kokkina, kun kaikki ei aina sujukaan suunnitelmien mukaan. Tyylikkäästi mustalla piirretyt kuvat, joihin on lisätty kullankeltaista tehosteväriä Akun nokkaan ja jalkoihin sekä Disneyn mallinumeromerkinnät luovat yhdessä nuorekkaan ja ajattoman kokonaisuuden. Chef Donald –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Sarja on helppo yhdistää muihin astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Keskikokoinen keraaminen astia on riemastuttava säilytyspurkki tai osa kattausta. Se sopii myös osaksi sisustusta tai pienten aarteiden säilytyspaikaksi. Raikasta valkoista sekä klassisen Akun luomaa iloa ja vallattomuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 1,4 l
Mitat 12,5 x 20 x 12,5 cm
Paino 1138 g
Tuotenumero 61451000
EAN-koodi 6416550220715