0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

DisneyDonald 85-vuotta lattemuki

Kuvaus

Aku Ankka täyttää 85 vuotta, ja juhlan kunniaksi hän esiintyy laadukkaan keraamisen lattemukin kuosissa. Mukissa on myös teksti Donald Duck 1934, 85 years, 2019. Keräilymuki on tyylikkään mustavalkoinen, ja Akun nokat on tehty himmeästi kiiltävällä kullanvärillä. Muki on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka astiat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Akumaista ilmeikkyyttä ja valkoisen tuomaa raikkautta sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen!

Saatavuus: Heti

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Aku Ankka on maailmankuulu, suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on ihastuttanut jo vuodesta 1934 alkaen. Aku Ankan seikkailut, kommellukset eri työpaikoissa, hänen koominen tapa menettää malttinsa, ainainen epäonni ja vastoinkäymiset sekä kuitenkin suuri sydän ovat kirvoittaneet lukuisia lyhytelokuvia, piirroselokuvia, animaatioita ja sarjakuvia, jotka vetoavat sekä viihdyttävät edelleen suurta yleisöä. Aku Ankka merimiesasuineen, punaisine autoineen, veljenpoikineen sekä muine sukulaisineen eri tarinoissa yhdistää lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen. Suomessa Akun nimikkolehti onkin koko maan luetuin aikakauslehti. Aku Ankka on ansainnut maineensa klassikkona.

Syntymäpäiviään tänä vuonna täyttävä Aku Ankka on inspiroinut meitä suunnittelemaan tälle ikoniselle klassikolle laajan valikoiman keittiötuotteita. Donald 85-vuotta –lattemukissa on valkoisella pohjalla rivi ilmeikkäitä kuvia Aku Ankasta sekä teksti Donald Duck 1934 | 85 years | 2019. Kuvat on piirretty mustalla, ja Akun himmeästi kiiltelevällä kullalla väritetyt nokat tuovat väriä kokonaisuuteen. Laadukas keraaminen muki kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Sen vetoisuus on 5 dl, ja siinä on miellyttävästi muotoiltu korva. Donald –lattemuki sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Muki on helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Raikasta valkoista sekä klassisen Akun luomaa iloa ja vallattomuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 4,5 dl
Mitat 11,5 x 13,5 x 9 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 61451002
EAN-koodi 6416550220739

Martinex suosittelee: