0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Donald Sketch -lattemuki Disney Donald Sketch -lattemuki
  • Disney Donald Sketch -lattemuki Disney Donald Sketch -lattemuki

DisneyDonald Sketch -lattemuki

Kuvaus

Moni-ilmeinen ja rakastettu Disney-sarjakuvahahmo Aku Ankka esiintyy keraamisen suuren lattemukin kuosissa. Hurmaavassa valkoisessa mukissa on hieman kultapainatusta akun nokassa ja jaloissa. Muki on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka astiat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Akumaista ilmeikkyyttä ja valkoisen tuomaa raikkautta sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen!

Saatavuus: Heti

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Aku Ankka on maailmankuulu, suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on ihastuttanut jo vuodesta 1934 alkaen. Aku Ankan seikkailut, kommellukset eri työpaikoissa, hänen koominen tapa menettää malttinsa, ainainen epäonni ja vastoinkäymiset sekä kuitenkin suuri sydän ovat kirvoittaneet lukuisia lyhytelokuvia, piirroselokuvia, animaatioita ja sarjakuvia, jotka vetoavat sekä viihdyttävät edelleen suurta yleisöä. Aku Ankka merimiesasuineen, punaisine autoineen, veljenpoikineen sekä muine sukulaisineen eri tarinoissa yhdistää lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen. Suomessa Akun nimikkolehti onkin koko maan luetuin aikakauslehti. Aku Ankka on ansainnut maineensa klassikkona.

Tänä vuonna Aku Ankka täyttää 85 vuotta, ja siitä inspiroituneena olemmekin suunnitelleet tälle ikoniselle klassikolle laajan valikoiman keittiötuotteita. Donald Sketch –mukissa on valkoisella pohjalla ilmeikkäitä kuvia Aku Ankasta sekä lennokkain tikkukirjaimin kirjoitetut tekstinpätkät selostuksena, miten eri ilmeet ja Akun osat ilmaisevat tunteita ja tilanteita. Kuvat on piirretty mustalla, ja Akun himmeästi kiiltelevällä kullalla väritetyt jalat sekä nokka tuovat väriä kokonaisuuteen. Laadukas keraaminen muki kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Sen vetoisuus on 5 dl, ja siinä on miellyttävästi muotoiltu korva. Donald –lattemuki sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Muki on helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Raikasta valkoista sekä klassisen Akun luomaa iloa ja vallattomuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 4,5 dl
Mitat 11,5 x 13,5 x 9 cm
Paino 318 g
Tuotenumero 61451003
EAN-koodi 6416550220746

Martinex suosittelee: