0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Donald Sketch -setti Disney Donald Sketch -setti
  • Disney Donald Sketch -setti Disney Donald Sketch -setti
  • Disney Donald Sketch -setti Disney Donald Sketch -setti
  • Disney Donald Sketch -setti Disney Donald Sketch -setti
  • Disney Donald Sketch -setti Disney Donald Sketch -setti

DisneyDonald Sketch -setti

Kuvaus

Moni-ilmeinen ja rakastettu Disney-sarjakuvahahmo Aku Ankka esiintyy melamiinisen astiasetin kuosissa. Settiin kuuluu muki ja tarjotin, jota voi käyttää monipuolisesti myös voileipälautasena. Hurmaava setti on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka astiat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Muki ja lautanen tulevat näppärässä pakkauksessa, joka on helppo paketoida lahjaksi. Akumaista ilmeikkyyttä ja valkoisen tuomaa raikkautta sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen!

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Aku Ankka on maailmankuulu, suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on ihastuttanut jo vuodesta 1934 alkaen. Aku Ankan seikkailut, kommellukset eri työpaikoissa, hänen koominen tapa menettää malttinsa, ainainen epäonni ja vastoinkäymiset sekä kuitenkin suuri sydän ovat kirvoittaneet lukuisia lyhytelokuvia, piirroselokuvia, animaatioita ja sarjakuvia, jotka vetoavat sekä viihdyttävät edelleen suurta yleisöä. Aku Ankka merimiesasuineen, punaisine autoineen, veljenpoikineen sekä muine sukulaisineen eri tarinoissa yhdistää lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen. Suomessa Akun nimikkolehti onkin koko maan luetuin aikakauslehti. Aku Ankka on ansainnut maineensa klassikkona.

Tänä vuonna Aku Ankka täyttää 85 vuotta, ja siitä inspiroituneena olemmekin suunnitelleet tälle ikoniselle klassikolle laajan valikoiman keittiötuotteita. Donald Pose –setissä on valkoisella pohjalla ilmeikkäitä kuvia Aku Ankasta sekä lennokkain tikkukirjaimin kirjoitetut tekstinpätkät selostuksena, miten eri ilmeet ja Akun osat ilmaisevat tunteita ja tilanteita. Kuvat on piirretty mustalla, ja akun keltaiseksi väritetyt jalat sekä nokka tuovat väriä kokonaisuuteen. Donald Pose –settiin kuuluu pieni tarjotin, jota voi käyttää monipuolisesti joko tarjottimena tai leipälautasena. Muki puolestaan on reilun kokoinen, ja siinä on miellyttävästi muotoiltu korva. Setti on helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Melamiini on suosittu materiaali mm. astioiden valmistuksessa, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, se kestää kulutusta paremmin kuin muovi ja on posliinia kevyempi materiaali. Melamiini on mainittu myös särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat särkyvät lattialle pudotessaan tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan sen pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyisivät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan hintaisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa.

Raikasta valkoista sekä klassisen Akun luomaa iloa ja vallattomuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 29 x 18 x 10 cm
Paino 370 g
Tuotenumero 61451009
EAN-koodi 6416550220791