0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

DisneyHahmot-muki 4 kpl

Kuvaus

Ilahduttava neljän valkoisen Disney-hahmoilla koristetun keramiikkamukin setti. Mikki Hiiri, Minni Hiiri, Aku Ankka tai Iines Ankka löytyvät kukin mukin kyljestä värikkäänä kohokuviona ja mukin sisällä lukee kunkin oma nimi. Mukit ovat osa uutta Disney-sarjaamme, jonka kaikki osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Iki-ihanat hahmot raikkaanvalkoisella pohjalla tuovat iloa kattaukseen, keittiöön ja erilaisiin kahvi-, tee- ja kaakaohetkiin!

Saatavuus: Heti

34,00 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Disney Hahmot-muki 4 laj.   +8,50 €

* Vaaditut tiedot

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Yksityiskohdat

Aku Ankka, Iines Ankka, Mikki Hiiri sekä Minni Hiiri kuuluvat Disney-imperiumin suosituimpiin klassikkohahmoihn, jotka tunnistetaan ympäri maailman. Mikki Hiiri pyöreine korvineen, Minni Hiiri suuren punaisen rusettinsa kanssa, Aku Ankka merimieslakissaan sekä Iines Ankka vaaleanpunaisessa rusetissaan kokevat erilaisia seikkailuja yhdessä ja erikseen, kotikaupungissaan Ankkalinnassa ja sen ympäristössä.

Aku Ankan täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Disney Hahmot-sarjaan kuuluu neljä valkoista klassisen tyylikkäästi muotoiltua keramiikkamukia, jotka kestävät pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa. Mukien vetoisuus on 2,5 dl. Jokaisen mukin kyljessä on hyväntuulinen kohokuva kustakin hahmosta. Mikki-mukin sisäpuolella yläreunassa lukee keltaisella Mickey Mouse, Minnin mukissa punaisella Minnie Mouse, Akun mukissa sinisellä Donald Duck ja Iineksen mukissa vaaleanpunaisella Daisy Duck. Sisäosan teksti toistaa Minnin sekä Iineksen rusetin väriä ja Akun mukissa Akun lakin väriä.

Hahmot-setti sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä, iloa ja nostalgiaa. Setti on myös helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Raikasta valkoista sekä hyväntuulisuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Vetoisuus 3 dl
Tuotenumero 61454004-B04