0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Hahmot-muki Hessu Disney Hahmot-muki Hessu
  • Disney Hahmot-muki Hessu Disney Hahmot-muki Hessu
  • Disney Hahmot-muki Hessu Disney Hahmot-muki Hessu
  • Disney Hahmot-muki Hessu Disney Hahmot-muki Hessu

DisneyHahmot-muki Hessu

Kuvaus

Ilahduttava valkoinen keramiikkamuki, jonka kyljestä löytyy värikkäänä kohokuviona Hessu Hopo. Mukin sisällä on Hessun nimi englanniksi, vaaleanvihreällä kirjoitettuna.

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Disneyn rakastetut hahmot, Pluto, Hessu Hopo, Aku Ankka, Iines Ankka, Mikki Hiiri ja Minni Hiiri kuuluvat Disney-imperiumin suosituimpiin klassikkohahmoihn, jotka tunnistetaan ympäri maailman. Mikki Hiiri pyöreine korvineen, Minni Hiiri suuren punaisen rusettinsa kanssa, Aku Ankka merimieslakissaan, Iines Ankka vaaleanpunaisessa rusetissaan, Hessu hassussa hatussaan ja Mikin uskollinen koira Pluto kokevat erilaisia seikkailuja yhdessä ja erikseen, kotikaupungissaan Ankkalinnassa ja sen ympäristössä.

Aku Ankan täyttäessä 85 vuotta inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Disney Hahmot-muki on valkoinen klassisen tyylikkäästi muotoiltu keramiikkamuki, joka kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa. Mukin vetoisuus on 3 dl. Mukin kyljessä on hyväntuulinen kohokuva Hessusta, ja mukin sisäpuolen yläreunassa lukee vaaleanvihreällä Goofy. Sisäosan teksti toistaa Hessun hatun väriä.

Hahmot-muki sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä, iloa ja nostalgiaa. Muki on myös helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Raikasta valkoista sekä hyväntuulisuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali posliini
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 3 dl
Mitat 11 x 9 x 8,5 cm
Paino 240 g
Tuotenumero 61454006
EAN-koodi 6416550223594