0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

DisneyMickey-lautanen

Kuvaus

Ihastuttava valkoinen keramiikkalautanen, jota koristaa rakastetun Mikki Hiiren hyväntuulinen kuva. Klassisesti muotoiltu lautanen sekä pelkistetty kuva luovat yksinkertaisen tyylikkään kokonaisuuden, jossa on ripaus Disneyn henkeä. Lautanen on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Iki-ihana, tunnistettava Mikki raikkaanvalkoisella pohjalla tuo iloa kattaukseen ja keittiöön!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Mikki Hiiri on Disney-imperiumin keulakuva, maailmankuulu ja suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Mikin on luonut tunnettu Walt Disney sekä Ub Iwerks, ja sen hahmo tunnistetaan ympäri maailman: Mikki on hiiri, jolla on kaksi suurta pyöreää korvaa, siimahäntä sekä punaiset pöksyt. 90-vuotta ihastuttanut Mikki on muuttunut aikojen saatossa ilkinkurisesta ja kujeilevasta hahmosta herrasmiesmäiseksi, avuliaaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, joka ei koskaan pettäisi ystäviänsä. Mikki ajautuu erilaisiin seikkailuihin, joista hän selviää sinnikkyytensä ja neuvokkuutensa avulla – tai sitten hän auttaa ystäväänsä Hessu Hopoa erilaisissa arkielämän toilailuissa. Mikki ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Mikki Hiiri, kuten Aku Ankkakin, asustelevat Ankkalinnassa. Akun täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Mickey–lautanen on laadukasta valkoista keramiikkaa, joka kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Lautasen halkaisija on 17,5 cm, ja sen reunat nousevat viehättävästi ylöspäin. Raikkaanvalkoista lautasta koristaa yksi Mikin iloinen kasvokuva, joka ilahduttaa kaikenikäisiä käyttäjiä. Mickey –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Setti on myös helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Raikasta valkoista sekä hyväntuulisen Mikki Hiiren luomaa iloa ja asennetta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Mitat 17,5 x 2,5 x 17,5 cm
Paino 280 g
Tuotenumero 61452006
EAN-koodi 6416550220852