0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

DisneyMickey-muki

Kuvaus

Ihastuttava valkoinen keamiikkamuki, jota koristaa rytmikkäästi toistuva mustavalkoinen rakastetun Mikki Hiiren hyväntuulinen kuva. Klassisesti muotoiltu muki sekä pelkistetty kuosi luovat yksinkertaisen tyylikkään kokonaisuuden, jossa on leikkisää Disneyn henkeä. Muki on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Iki-ihana, tunnistettava Mikki raikkaanvalkoisella pohjalla tuo iloa kattaukseen ja keittiöön!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Mikki Hiiri on Disney-imperiumin keulakuva, maailmankuulu ja suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Mikin on luonut tunnettu Walt Disney sekä Ub Iwerks, ja sen hahmo tunnistetaan ympäri maailman: Mikki on hiiri, jolla on kaksi suurta pyöreää korvaa, siimahäntä sekä punaiset pöksyt. 90-vuotta ihastuttanut Mikki on muuttunut aikojen saatossa ilkinkurisesta ja kujeilevasta hahmosta herrasmiesmäiseksi, avuliaaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, joka ei koskaan pettäisi ystäviänsä. Mikki ajautuu erilaisiin seikkailuihin, joista hän selviää sinnikkyytensä ja neuvokkuutensa avulla – tai sitten hän auttaa ystäväänsä Hessu Hopoa erilaisissa arkielämän toilailuissa. Mikki ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Mikki Hiiri, kuten Aku Ankkakin, asustelevat Ankkalinnassa. Akun täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Mickey–muki on laadukasta valkoista keramiikkaa, joka kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Raikkaanvalkoinen muki on muotoiltu klassisen pelkistetysti, siinä on kokovalkoinen korva ja sen vetoisuus on 2,5 dl. Mickey-kuosissa toistuu mustista palloista syntyvä Mikiksi tunnistettava kuvio sekä siellä täällä oleva hyväntuulinen Mikin kasvokuva yksityiskohtineen. Muki ilahduttaa kaikenikäisiä käyttäjiä. Mickey –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Setti on myös helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Raikasta valkoista sekä hyväntuulisen Mikki Hiiren luomaa iloa ja asennetta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 3 dl
Mitat 11 x 9 x 8 cm
Paino 250 g
Tuotenumero 61452005
EAN-koodi 6416550220845