0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Mickey-peltiastiasetti Disney Mickey-peltiastiasetti
  • Disney Mickey-peltiastiasetti Disney Mickey-peltiastiasetti
  • Disney Mickey-peltiastiasetti Disney Mickey-peltiastiasetti
  • Disney Mickey-peltiastiasetti Disney Mickey-peltiastiasetti

DisneyMickey-peltiastiasetti

Kuvaus

Rakastettu Disney-sarjakuvahahmo, 90-vuotias Mikki Hiiri, koristaa raikkaanvalkoisen tarjottimen kuosissa, joka on piirretty mustalla ja mukana on pieni ripaus punaista tehosteväriä. Peltinen säilytysrasiasetti sisältää kaksi purkkia, joissa on mustat kannet. Purkit ovat osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Iki-ihana, tunnistettava Mikki-kuosi raikkaanvalkoisella pohjalla tuo iloa kotiin ja on mainio lahjaidea!

Saatavuus: Heti

21,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Mikki Hiiri on Disney-imperiumin keulakuva, maailmankuulu ja suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Mikin on luonut tunnettu Walt Disney sekä Ub Iwerks, ja sen hahmo tunnistetaan ympäri maailman: Mikki on hiiri, jolla on kaksi suurta pyöreää korvaa, siimahäntä sekä punaiset pöksyt. 90-vuotta ihastuttanut Mikki on muuttunut aikojen saatossa ilkinkurisesta ja kujeilevasta hahmosta herrasmiesmäiseksi, avuliaaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, joka ei koskaan pettäisi ystäviänsä. Mikki ajautuu erilaisiin seikkailuihin, joista hän selviää sinnikkyytensä ja neuvokkuutensa avulla – tai sitten hän auttaa ystäväänsä Hessu Hopoa erilaisissa arkielämän toilailuissa. Mikki ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Mikki Hiiri, kuten Aku Ankkakin, asustelevat Ankkalinnassa. Akun täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Mickey–kuosissa toistuu musta mustista palloista syntyvä, Mikiksi tunnistettava kuvio sekä keskellä purkin kylkeä oleva suurempi hieman kohollaan oleva kuva Mikin kasvoista. Mickey-peltiastiasettiin kuuluu kaksi purkkia, joista pienempi on kooltaan kannen kera mitattuna 14 x 15 x 14 cm ja suurempi 17,5 x 17 x 17,5 cm. Purkit ovat tyylikkään mustavalkoiset, ja vain Mikin punaiseksi väritetty kieli tuo väriä kokonaisuuteen. Purkeissa on mustat suuret kannet, joissa on kätevä nuppi. Kannet sulkeutuvat tiiviisti. Rasiat tulee tarvittaessa pestä käsin ja kuivata huoellisesti. Mickey-peltirasiat sopivat osaksi sisustusta, kekseille, herkuille tai kodin pienesineille. Mickey –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Setti on myös helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Raikasta valkoista sekä hyväntuulisen Mikki Hiiren luomaa iloa ja asennetta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 14 x 15 x 14 cm, 17,5 x 18 x 17,5 cm
Paino 490 g
Tuotenumero 61452003
EAN-koodi 6416550220821