0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Mickey-säilytyslastia M Disney Mickey-säilytyslastia M
  • Disney Mickey-säilytyslastia M Disney Mickey-säilytyslastia M
  • Disney Mickey-säilytyslastia M Disney Mickey-säilytyslastia M
  • Disney Mickey-säilytyslastia M Disney Mickey-säilytyslastia M
  • Disney Mickey-säilytyslastia M Disney Mickey-säilytyslastia M

DisneyMickey-säilytyslastia M

Kuvaus

Mikki Hiiri on Disneyn rakastettu sarjakuvahahmo. Nyt hyväntuulinen Mikki on hypähtänyt koristamaan raikkaanvalkoista keraamista säilytysastiaa, jossa on kätevä kansi. Näppärän kokoinen säilytysastia on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Klassikkokuosia sekä raikasta tunnelmaa kotiin tai lahjaksi!

Saatavuus: Heti

31,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Mikki Hiiri on Disney-imperiumin keulakuva, maailmankuulu ja suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Mikin on luonut tunnettu Walt Disney sekä Ub Iwerks, ja sen hahmo tunnistetaan ympäri maailman: Mikki on hiiri, jolla on kaksi suurta pyöreää korvaa, siimahäntä sekä punaiset pöksyt. 90-vuotta ihastuttanut Mikki on muuttunut aikojen saatossa ilkinkurisesta ja kujeilevasta hahmosta herrasmiesmäiseksi, avuliaaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, joka ei koskaan pettäisi ystäviänsä. Mikki ajautuu erilaisiin seikkailuihin, joista hän selviää sinnikkyytensä ja neuvokkuutensa avulla – tai sitten hän auttaa ystäväänsä Hessu Hopoa erilaisissa arkielämän toilailuissa. Mikki ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Mikki Hiiri, kuten Aku Ankkakin, asustelevat Ankkalinnassa. Akun täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Mickey-säilytysastiassa on raikkaanvalkoinen pohjaväri sekä värikäs kuva hyväntuulisesta Mikki Hiirestä. Mickey-sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Keskikokoinen purkki on myös helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta. Se sopii myös osaksi sisustusta tai pienten aarteiden säilytyspaikaksi.

Raikasta valkoista sekä hyväntuulisen Mikki Hiiren luomaa iloa ja asennetta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 1,4 l
Mitat 12,5 x 20 x 12,5 cm
Paino 1138 g
Tuotenumero 61452000
EAN-koodi 6416550220807