0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

DisneyMickey Sketch-lattemuki

Kuvaus

Tyylikäs mustavalkoinen keramiikkamuki, jossa on hurmaavan hyväntuulisia piirroskuvia rakastetusta Mikki Hiirestä. Suuri lattemuki on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka astiat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Mikkimäistä iloa ja ilmeikkyyttä sekä valkoisen tuomaa raikkautta sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen!

Saatavuus: Heti

Normaali hinta: 12,90 €

Tarjoushinta 6,50 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Mikki Hiiri on Disney-imperiumin keulakuva, maailmankuulu ja suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Mikin on luonut tunnettu Walt Disney sekä Ub Iwerks, ja sen hahmo tunnistetaan ympäri maailman: Mikki on hiiri, jolla on kaksi suurta pyöreää korvaa, siimahäntä sekä punaiset pöksyt. 90-vuotta ihastuttanut Mikki on muuttunut aikojen saatossa ilkinkurisesta ja kujeilevasta hahmosta herrasmiesmäiseksi, avuliaaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, joka ei koskaan pettäisi ystäviänsä. Mikki ajautuu erilaisiin seikkailuihin, joista hän selviää sinnikkyytensä ja neuvokkuutensa avulla – tai sitten hän auttaa ystäväänsä Hessu Hopoa erilaisissa arkielämän toilailuissa. Mikki ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Mikki Hiiri, kuten Aku Ankkakin, asustelevat Ankkalinnassa. Akun täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Mickey Sketch –kuosissa on valkoisella pohjalla hyväntuulisia mustia piirroskuvia Mikki Hiiren kasvoista, rytmikkäästi kuosiin sommiteltuna. Mickey –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Setti on helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta. Laadukas keraaminen muki kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Sen vetoisuus on 5 dl, ja siinä on miellyttävästi muotoiltu korva.

Raikasta valkoista sekä klassisen Mikin luomaa iloa ja asennetta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 4,5 dl
Mitat 11,5 X 13 X 9 cm
Paino 320 g
Tuotenumero 61452012
EAN-koodi 6416550221934

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: