0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Mickey Sketch -setti Disney Mickey Sketch -setti
  • Disney Mickey Sketch -setti Disney Mickey Sketch -setti
  • Disney Mickey Sketch -setti Disney Mickey Sketch -setti
  • Disney Mickey Sketch -setti Disney Mickey Sketch -setti
  • Disney Mickey Sketch -setti Disney Mickey Sketch -setti

DisneyMickey Sketch -setti

Kuvaus

Iki-ihana ja rakastettu Disney-sarjakuvahahmo Mikki Hiiri esiintyy melamiinisen astiasetin kuosissa. Settiin kuuluu muki ja tarjotin, jota voi käyttää monipuolisesti myös voileipälautasena. Hurmaava mustavalkoinen setti on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka astiat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Muki ja lautanen tulevat näppärässä pakkauksessa, joka on helppo paketoida lahjaksi. Mikkimäistä iloa ja ilmeikkyyttä sekä valkoisen tuomaa raikkautta sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen!

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Mikki Hiiri on Disney-imperiumin keulakuva, maailmankuulu ja suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Mikin on luonut tunnettu Walt Disney sekä Ub Iwerks, ja sen hahmo tunnistetaan ympäri maailman: Mikki on hiiri, jolla on kaksi suurta pyöreää korvaa, siimahäntä sekä punaiset pöksyt. 90-vuotta ihastuttanut Mikki on muuttunut aikojen saatossa ilkinkurisesta ja kujeilevasta hahmosta herrasmiesmäiseksi, avuliaaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, joka ei koskaan pettäisi ystäviänsä. Mikki ajautuu erilaisiin seikkailuihin, joista hän selviää sinnikkyytensä ja neuvokkuutensa avulla – tai sitten hän auttaa ystäväänsä Hessu Hopoa erilaisissa arkielämän toilailuissa. Mikki ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Mikki Hiiri, kuten Aku Ankkakin, asustelevat Ankkalinnassa. Akun täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Mickey Pose –setissä on valkoisella pohjalla hyväntuulisia ja ilmeikkäitä kuvia sekä lennokkain tikkukirjaimin kirjoitetut tekstinpätkät selostuksena, miten eri ilmeet ja Mikin osat ilmaisevat tunteita ja tilanteita. Kuvat on piirretty mustalla, ja Mikin punaisiksi väritetyt housut tuovat piristävää väriä kokonaisuuteen. Mickey Pose –settiin kuuluu pieni tarjotin, jota voi käyttää monipuolisesti joko tarjottimena tai leipälautasena. Muki puolestaan on reilun kokoinen, ja siinä on miellyttävästi muotoiltu korva. Mickey –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Setti on helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Melamiini on suosittu materiaali mm. astioiden valmistuksessa, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, se kestää kulutusta paremmin kuin muovi ja on posliinia kevyempi materiaali. Melamiini on mainittu myös särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat särkyvät lattialle pudotessaan tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan sen pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyisivät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan hintaisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa.

Raikasta valkoista sekä hyväntuulisen Mikki Hiiren luomaa iloa ja asennetta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 29 x 18 x 10 cm
Paino 370 g
Tuotenumero 61452009
EAN-koodi 6416550220869