0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Disney Mickey-tarjotin Disney Mickey-tarjotin
  • Disney Mickey-tarjotin Disney Mickey-tarjotin

DisneyMickey-tarjotin

Kuvaus

Rakastettu Disney-sarjakuvahahmo, 90-vuotias Mikki Hiiri koristaa raikkaanvalkoisen tarjottimen kuosissa, joka on piirretty mustalla ja mukana on pieni ripaus punaista tehostevärinä. Melamiininen tarjotin on näppärän kokoinen, helppokäyttöinen ja tukeva. Tarjotin on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Iki-ihana, tunnistettava Mikki-kuosi raikkaanvalkoisella pohjalla tuo iloa kotiin tai lahjaksi!

Saatavuus: Heti

11,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Mikki Hiiri on Disney-imperiumin keulakuva, maailmankuulu ja suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Mikin on luonut tunnettu Walt Disney sekä Ub Iwerks, ja sen hahmo tunnistetaan ympäri maailman: Mikki on hiiri, jolla on kaksi suurta pyöreää korvaa, siimahäntä sekä punaiset pöksyt. 90-vuotta ihastuttanut Mikki on muuttunut aikojen saatossa ilkinkurisesta ja kujeilevasta hahmosta herrasmiesmäiseksi, avuliaaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, joka ei koskaan pettäisi ystäviänsä. Mikki ajautuu erilaisiin seikkailuihin, joista hän selviää sinnikkyytensä ja neuvokkuutensa avulla – tai sitten hän auttaa ystäväänsä Hessu Hopoa erilaisissa arkielämän toilailuissa. Mikki ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Mikki Hiiri, kuten Aku Ankkakin, asustelevat Ankkalinnassa. Akun täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Mickey–kuosissa toistuu musta mustista palloista syntyvä, Mikiksi tunnistettava kuvio sekä keskellä tarjotinta oleva suurempi kuva Mikin kasvoista. Tarjotin on tyylikkään mustavalkoinen, ja vain Mikin punaiseksi väritetty kieli tuo väriä kokonaisuuteen. Tarjottimen reunat nousevat pyöreästi ylös- ja ulospäin ja niissä on näppärät aukot kädensijoin. Tarjotin on riemastuttava tarjotin, tarjoiluastia tai osa kattausta. Se sopii myös osaksi sisustusta tai pienten aarteiden laskupaikaksi. Mickey –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Setti on helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Melamiini on suosittu materiaali mm. astioiden valmistuksessa valmistettu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, se kestää kulutusta paremmin kuin muovi ja on posliinia kevyempi materiaali. Melamiini on mainittu myös särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat särkyvät lattialle pudotessaan tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan sen pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyisivät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan hintaisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa.

Raikasta valkoista sekä hyväntuulisen Mikki Hiiren luomaa iloa ja asennetta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Konepesu ylätasolla, käsinpesu suositeltavaa
Mitat 38,5 x 3,5 x 20,5 cm
Paino 300 g
Tuotenumero 61452004
EAN-koodi 6416550220838