0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

DisneyMinnie-muki

Kuvaus

Ihastuttava valkoinen keramiikkamuki, jota koristaa rytmikkäästi toistuva mustavalkoinen rakastetun Minni Hiiren hyväntuulinen kuva. Klassisesti muotoiltu lautanen sekä pelkistetty kuosi luovat yksinkertaisen tyylikkään kokonaisuuden, jossa on leikkisää Disneyn henkeä. Kuosissa on siellä täällä kasvokuva Minnistä punaisen rusetin kera. Muki on osa uutta Disney-sarjaamme, jonka osat on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen. Iki-ihana, tunnistettava Minni raikkaanvalkoisella pohjalla tuo iloa kattaukseen ja keittiöön!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Minni Hiiri on tunnettu Disney-sarjakuvahahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Minnillä on kaksi suurta pyöreää korvaa, punainen suuri rusetti, siimahäntä sekä siimahäntä sekä pallollinen hame. 90-vuotta ihastuttanut Minni on rakastetun Mikki Hiiren tyttöystävä, ja yhdessä he joutuvat monenlaisiin kommelluksiin ja seikkailuihin. Minni ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Akun täyttäessä tänä vuonna 85 vuotta, inspiroiduimme suunnittelemaan näille Disneyn klassikkohahmoille laajan valikoiman keittiötuotteita. Minnie–muki on laadukasta valkoista keramiikkaa, joka kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Raikkaanvalkoinen muki on muotoiltu klassisen pelkistetysti, siinä on kokovalkoinen korva ja sen vetoisuus on 2,5 dl. Minnie-kuosissa toistuu mustista palloista syntyvä Minniksi tunnistettava kuvio sekä siellä täällä oleva hyväntuulinen Minnin kasvokuva yksityiskohtineen sekä punaiseksi väritetty suuri Minnin tuttu rusetti. Muki ilahduttaa kaikenikäisiä käyttäjiä. Minnie –sarja sopii mainiosti skandinaaviseen kotiin, ja tuo siihen trendikkäästi ripauksen väriä. Setti on myös helppo yhdistää muihin uusiin Disney-tuotteisiimme, astioihin, kattaukseen sekä sisustukseen valkoisen pohjavärinsä ansiosta.

Raikasta valkoista sekä ihanan Minni Hiiren luomaa iloa ja suloisuutta lahjaksi, kotiin tai keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 3 dl
Mitat 11 x 9 x 8 cm
Paino 250 g
Tuotenumero 61453005
EAN-koodi 6416550220876

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: