0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

DisneyWhistle-pyjama valkoinen

Kuvaus

Raikas valkoinen pitkähihainen pyjama, jossa on suloisia Mikki Hiiren kuvia iloisissa väreissä. Väreinä ovat punainen, musta, keltainen, vihreä ja sinisen eri sävyt.  Jokaisesta hahmosta paistaa elämänilo ja onnellisuus. Iloisiin hetkiin!

Saatavuus: Heti

29,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

* Vaaditut tiedot

29,90 €

Yksityiskohdat

Mikki Hiiri on Disney-imperiumin keulakuva, maailmankuulu ja suosittu sarjakuvamaailman klassikkohahmo, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1928. Mikin on luonut tunnettu Walt Disney sekä Ub Iwerks, ja sen hahmo tunnistetaan ympäri maailman: kaksi suurta pyöreää korvaa, siimahäntä ja punaiset pöksyt ovat Mikin tunnusmerkkejä. Jo 90 vuotta ihastuttanut Mikki on muuttunut aikojen saatossa ilkikurisesta ja kujeilevasta hahmosta herrasmiesmäiseksi, avuliaaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, joka ei koskaan pettäisi ystäviänsä. Mikki ajautuu erilaisiin seikkailuihin, joista hän selviää sinnikkyytensä ja neuvokkuutensa avulla – tai sitten hän auttaa ystäväänsä Hessu Hopoa erilaisissa arkielämän toilailuissa. Mikki ystävineen erilaisissa piirroselokuvissa, animaatioissa sekä sarjakuvissa yhdistää äärelleen lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhintakin sukupolvea vuodesta toiseen.

Raikkaan valkoisessa yöpuvussa toistuu Mikki erilaisissa asennoissa, ilmeikkään onnellisena ja hyväntuulisena. Mikki levittää positiivista asennetta ja ilahduttaa olemuksellaan, teoillaan ja olemuksellaan kaikkia ympärillään olevia. Mikkimäisiä onnistumisia, iloa ja ystävällisyyttä iltaan ja kauniisiin uniin!

  • Pitkähihainen paita
  • Pyjaman pohjaväri on valkoinen, ja siinä on iloisen värikäs kuvitus
  • Housuissa joustava vyötärö ja pitkät lahkeet
  • Materiaali on mukavan pehmeää luomupuuvillaa
  • Raikas valkoinen pohjaväri sekä ihanan värikäs Mikki Hiiri -kuvitus luovat suloisen kokonaisuuden

Disneyn ikoniset klassikkohahmot ovat saapuneet ihastuttamaan Martinexin tekstiilimallistoja. Rakastettu 90-vuotta täyttänyt Mikki Hiiri ystävineen sopii niin lasten kuin aikuistenkin tekstiileihin, teini-ikäisten katu-uskottavaa pukeutumista unohtamatta. Ankkalinnan asukkaat ovat tuttuja ja rakastettuja, ja ne johdattavat käyttäjänsä nostalgisen hyväntuulisiin hetkiin sekä tuovat ripauksen taianomaista tuntua pukeutumiseen.

 

Kokotaulukot löydät täältä.

Tekniset tiedot

Väri Valkoinen, monivärinen
Materiaali 100 % puuvilla
Pesuohje 40 °C – Pese samansävyisten kanssa nurinpäin käännettynä
Tuotenumero 74200446-C