Facebook Pixel

Saunapeli

29,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Saunakansan hulvaton Posse Saunapeli, joka sisältää 12 haastetta. Peliä pelataan saunassa, tottakai! Peliä voi pelata samanaikaisesti yli kaksi pelaajaa ja se sopii kaikille yli 7-vuotiaille, lapsista aikuisiin. Mainio tuliainen kesämökille, omalle perheelle tai kaveriporukan iloksi illanviettoon. Parasta viihdykettä saunahetkiin!

Suomessa on yli 3 miljoonaa saunaa ja vähintäänkin yhtä monta erilaista tapaa saunoa. Nyt uusi saunapeli tuo lisää iloa ja hersyvän hauskoja hetkiä saunomiseen, niin pienille kuin isommillekin saunojille.

Saunapelin varusteina ovat yksinkertaisesti pefletti joka toimii pelilautana sekä kuuppa, joka puolestaan toimii spinnerinä sekä pienenä kauhana. Pelin tavoitteena on pitää hauskaa ja viihtyä saunassa uudella tavalla. Peli on helppo, eikä suuria järjestelyjä tarvita. Päättäkää vain yhdessä etukäteen, mikä on sanktio jos haaste ei onnistu. Tämän jälkeen pefletti laitetaan lauteille ja puinen kuuppa sen keskelle kyljelleen. Ensimmäinen pelaaja pyörittää kuuppaa spinnerin tavoin, lukee haasteen ja heittää kuupallisen vettä kiukaalle. Tämän jälkeen pelaajalla on aikaa aloittaa haasteen suorittaminen niin kauan, kuin vesi sihisee kiukaalla. Jos pelaaja ei onnistu haasteessa, hän joutuu suorittamaan sovitun sanktion. Kahden sanktion jälkeen pelaaja on ulkona pelistä. Haasteen jälkeen vuoro siirtyy seuraavalle. Voittaja on se, joka on viimeisenä mukana pelissä.

Miten on: joudutkohan laulamaan, kertomaan vitsin, keksimään saunaloitsun, tekemään kainalopierun vai pulahtamaan uimaan? Parasta viihdykettä saunahetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40932000
MateriaaliPahvi
Pelaajien määrä2+
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus7+
Mitat27 x 19,5 x 8 cm
Paino0,6 kg
EAN-koodi6416550932007

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>