0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Duudsonit Saunapeli Duudsonit Saunapeli
  • Duudsonit Saunapeli Duudsonit Saunapeli
  • Duudsonit Saunapeli Duudsonit Saunapeli
  • Duudsonit Saunapeli Duudsonit Saunapeli
  • Duudsonit Saunapeli Duudsonit Saunapeli
  • Duudsonit Saunapeli Duudsonit Saunapeli

DuudsonitSaunapeli

Kuvaus

Saunakansan hulvaton Posse Saunapeli sisältää 12 haastetta – ja peliä pelataan saunassa, tottakai! Mainio tuliainen kesämökille, omalle perheelle tai kaveriporukan iloksi illanviettoon. Parasta viihdykettä saunahetkiin!

Saatavuus: Heti

29,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Suomessa on yli 3 miljoonaa saunaa ja vähintäänkin yhtä monta erilaista tapaa saunoa. Nyt uusi saunapeli tuo lisää iloa ja hersyvän hauskoja hetkiä saunomiseen, niin pienille kuin isommillekin saunojille.

Saunapelin varusteina ovat yksinkertaisesti pefletti joka toimii pelilautana sekä kuuppa, joka puolestaan toimii spinnerinä sekä pienenä kauhana. Pelin tavoitteena on pitää hauskaa ja viihtyä saunassa uudella tavalla. Peli on helppo, eikä suuria järjestelyjä tarvita. Päättäkää vain yhdessä etukäteen, mikä on sanktio jos haaste ei onnistu. Tämän jälkeen pefletti laitetaan lauteille ja puinen kuuppa sen keskelle kyljelleen. Ensimmäinen pelaaja pyörittää kuuppaa spinnerin tavoin, lukee haasteen ja heittää kuupallisen vettä kiukaalle. Tämän jälkeen pelaajalla on aikaa aloittaa haasteen suorittaminen niin kauan, kuin vesi sihisee kiukaalla. Jos pelaaja ei onnistu haasteessa, hän joutuu suorittamaan sovitun sanktion. Kahden sanktion jälkeen pelaaja on ulkona pelistä. Haasteen jälkeen vuoro siirtyy seuraavalle. Voittaja on se, joka on viimeisenä mukana pelissä.

Miten on: joudutkohan laulamaan, kertomaan vitsin, keksimään saunaloitsun, tekemään kainalopierun vai pulahtamaan uimaan? Parasta viihdykettä saunahetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Pahvi
Ikäsuositus 7+
Pelaajien määrä 2+
Mitat 27 x 19,5 x 8 cm
Paino 600 g
Tuotenumero 40932000
EAN-koodi 6416550932007