0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • FabBrix Ajoneuvot FabBrix Ajoneuvot
  • FabBrix Ajoneuvot FabBrix Ajoneuvot
  • FabBrix Ajoneuvot FabBrix Ajoneuvot

FabBrixAjoneuvot

Kuvaus

Puisia vahattuja rakennuspalikoita, jotka sopivat yhteen tunnettujen merkkien palikoiden kanssa. Pakkauksessa ohjeet kolmen auton rakentamiseen sekä hauskoja tarroja.

Saatavuus: Heti

26,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Hauskoja ja opettavaisia rakennuspalikoita, jotka on valmistettu ekologisesti FSC-sertifioidusta puusta. Palikat on vahattu miellyttävän tuntuisiksi, ja ne liukuvat helposti paikoilleen ja edelleen irti toisistaan. Rakennuspalikoilla leikkiminen ja rakentelu vahvistaa luovuutta, koordinaatiota, sorminäppäryyttä sekä mielikuvitusta. Ympäristöystävällinen ja lapsiystävällinen uusi rakennussarja ihastuttaa!

Rakenna ohjeiden mukaan jokin ajoneuvo, kuten formula-auto, kuorma-auto tai jeeppi - tai luo palikoista ihan muuta. Vain mielikuvitus on rajana! Paketissa on 20 erikokoista rakennuspalikkaa, 2 erityistä kaksipuolista palikkaa ja tarra-arkki sekä ohjeet, yhteensä 26 osaa. Palikat on valmistettu puusta: jos ne joutuvat veteen tai jos ilmankosteus on korkea, ne saattavat muuttaa muotoaan. Älä kastele palikoita ja pidä ne poissa vedestä.

Rakennuslelut ovat kehittäviä, opettavaisia ja hauskoja. Ne aktivoivat eri-ikäisiä lapsia ja innostavat kaikenikäisiä luoviin leikkeihin. Rakennuspalikoilla voi rakentaa joko ohjeiden mukaan suunniteltuja kokonaisuuksia tai antaa mielikuvituksen lentää: voi rakentaa aivan mitä mieleen juolahtaa. Rakennussarjojen palikat voi irrottaa helposti toisistaan ja niitä voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen.

Tekniset tiedot

Materiaali FSC-sertifioitu puu
Pesuohje Palikat on valmistettu puusta. Jos ne joutuvat veteen tai jos ilmankosteus on korkea, ne saattavat muuttaa muotoaan. Älä kastele palikoita. Pidä poissa vedestä.
Ikäsuositus 5+
Palojen määrä 22
Mitat Pkt./Förp./Box 19,5 x 16 x 4,5 cm
Paino 140 g
Tuotenumero 33011808
EAN-koodi 3760200288642