0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • FabBrix Metsän eläimet FabBrix Metsän eläimet
  • FabBrix Metsän eläimet FabBrix Metsän eläimet

FabBrixMetsän eläimet

Kuvaus

Puisia vahattuja rakennuspalikoita, jotka sopivat yhteen tunnettujen merkkien palikoiden kanssa. Pakkauksessa ohjeet kolmen metsän eläimen rakentamiseen sekä hauskoja tarroja.

Saatavuus: Heti

26,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Hauskoja ja opettavaisia rakennuspalikoita, jotka on valmistettu ekologisesti FSC-sertifioidusta puusta. Palikat on vahattu miellyttävän tuntuisiksi, ja ne liukuvat helposti paikoilleen ja edelleen irti toisistaan. Rakennuspalikoilla leikkiminen ja rakentelu vahvistaa luovuutta, koordinaatiota, sorminäppäryyttä sekä mielikuvitusta. Ympäristöystävällinen ja lapsiystävällinen uusi rakennussarja ihastuttaa!

Rakenna ohjeiden mukaan jokin metsän eläin, orava, karhu tai hirvi - tai luo palikoista ihan muuta. Vain mielikuvitus on rajana! Paketissa on 30 erikokoista rakennuspalikkaa, kaksi erityistä kaksipuolista palikkaa ja tarra-arkki sekä ohjeet. Palikat on valmistettu puusta: jos ne joutuvat veteen tai jos ilmankosteus on korkea, ne saattavat muuttaa muotoaan. Älä kastele palikoita ja pidä ne poissa vedestä.

Rakennuslelut ovat kehittäviä, opettavaisia ja hauskoja. Ne aktivoivat eri-ikäisia lapsia ja innostavat kaikenikäisiä luoviin leikkeihin. Rakennuspalikoilla voi rakentaa joko ohjeiden mukaan suunniteltuja kokonaisuuksia tai antaa mielikuvituksen lentää: voi rakentaa aivan mitä mieleen juolahtaa. Rakennussarjojen palikat voi irrottaa helposti toisistaan ja niitä voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen.

Tekniset tiedot

Materiaali FSC-sertifioitu puu
Pesuohje Palikat on valmistettu puusta. Jos ne joutuvat veteen tai jos ilmankosteus on korkea, ne saattavat muuttaa muotoaan. Älä kastele palikoita. Pidä poissa vedestä.
Ikäsuositus 5+
Palojen määrä 32
Mitat Pkt./Förp./Box 19,5 x 16 x 4,5 cm
Paino 125 g
Tuotenumero 33011809
EAN-koodi 3760200288635