Facebook Pixel

Perheen koti

40,50 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suloinen samettisen tuntuiset nallet, jotka saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös koristeltava kaksikerroksinen talo, johon kuuluu myös pieni piha, sekä koristeet, 2 huonekalua ja 6 huopa-asustetta ja tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Väritä – koristele – leiki!

Suloiset nallet asustelevat kaksikerroksisessa talossaan. Mitäköhän heidän arkeen kuuluu tänään, mitä he aikovat tänään leikkiä? Voi miten ihanaa elämä onkaan!

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin kokoamisen, värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla nallefiguureilla. Lapsi voi värittää nallet haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista hahmoista pesemällä, eli ne voi värittää yhä uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Suloisiin leikkihetkiin!

Keittiön saa yhdistettyä muihin Fuzzikins-huoneisiin. Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla monenlaisia eläimiä!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011360
Ikäsuositus4+
VaroituksetKäytetään ainoastaan aikuisen välittömässä valvonnassa. Ei suuhun.
Mitat16,5 x 27 x 11 cm
Paino0,53 kg
EAN-koodi6416550110146

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>