0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Fuzzikins Pop-up-mökki ja kolme pupua Fuzzikins Pop-up-mökki ja kolme pupua
  • Fuzzikins Pop-up-mökki ja kolme pupua Fuzzikins Pop-up-mökki ja kolme pupua
  • Fuzzikins Pop-up-mökki ja kolme pupua Fuzzikins Pop-up-mökki ja kolme pupua

FuzzikinsPop-up-mökki ja kolme pupua

Kuvaus

Väritä, koristele ja leiki! Kolme suloista, samettisen tuntuista pikku pupua odottavat leikkikaveria. Puput saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös pop-up -mökki leikkejä varten. Paketissa myös tarroja, ohjekirja sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Iloisiin leikkeihin!

Saatavuus: Loppu varastosta

39,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Kolme suloista pupua asustaa Töpöhäntä-mökissä, jonka kahdessa kerroksessa on keittiö, olohuone, kylpyhuone, makuuhuone sekä puutarha. Pupujen koti on sisustettu kodikkaasti, ja ne leikkivät ja puuhailevat siellä iloisina. Pupujen elämä on ihanaa!

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin kokoamisen, värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla pupufiguureilla. Lapsi voi värittää puput haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista pupuista pesemällä, eli puput voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Kokoontaittuva mökki voidaan taitella talteen leikkikertojen välissä. Pakkauksessa mukana pop-up kirja, josta aukeaa mökki, jonka voi taitella talteen leikkikertojen välissä sekä 3 flokattua erikokoista pupua, 3 vesipestävää tussia, huopa-asusteita pupujen pukemiseksi sekä paljon erilaisia tavaroita ja tarroja, joilla voi tehdä mökistä haluamansa näköisen. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 4+
Mitat Pkt./Förp. 42 x 27,5 x 5,3 cm
Paino 750 g
Tuotenumero 33011003
EAN-koodi 6416550110030