0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Fuzzikins Uniset kissat Fuzzikins Uniset kissat
  • Fuzzikins Uniset kissat Fuzzikins Uniset kissat
  • Fuzzikins Uniset kissat Fuzzikins Uniset kissat

FuzzikinsUniset kissat

Kuvaus

Väritä, koristele ja leiki! Kolme suloista, samettisen tuntuista kissaa odottavat leikkikaveria. Koirat saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös makuupussit ja unimaskit kissoille, jotka nekin on mahdollista koristella. Paketissa myös pahvisia pupuhahmoja väritettäväksi sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Iloisiin leikkeihin!

Saatavuus: Heti

21,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

On pienten kissojen nukkumaanmenoaika. Kisut voivat sujahtaa omiin unipusseihinsa ja asettaa unimaskit silmilleen. Mutta mahtaakohan niitä vielä nukuttaa, vai pitäisikö vielä leikkiä?

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla kissafiguureilla. Lapsi voi värittää kissat haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista kissoista pesemällä, eli kissat voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Myös makuupussit ja unimaskit voidaan koristella halutulla tavalla. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Pakkauksessa mukana 3 erikokoista flokattua kissaa, 3 vesipestävää tussia sekä huopatarvikkeita. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

Tekniset tiedot

Materiaali PVC, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus 4+
Mitat Pkt./Förp. 31,5 x 20 x 5,5 cm
Paino 220 g
Tuotenumero 33011001
EAN-koodi 6416550110016