0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Fuzzikins Uniset koirat Fuzzikins Uniset koirat
  • Fuzzikins Uniset koirat Fuzzikins Uniset koirat

FuzzikinsUniset koirat

Kuvaus

Väritä, koristele ja leiki! Kolme suloista, samettisen tuntuista koiraa odottavat leikkikaveria. Koirat saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös makuupussit ja unimaskit koirille, jotka nekin on mahdollista koristella. Paketissa myös pahvisia koirahahmoja väritettäväksi sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Iloisiin leikkeihin!

Saatavuus: Heti

21,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

On pienten koirien nukkumaanmenoaika. Koiranpennut voivat sujahtaa omiin unipusseihinsa ja asettaa unimaskit silmilleen. Mutta mahtaakohan niitä vielä nukuttaa, vai pitäisikö vielä leikkiä?

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla koirafiguureilla. Lapsi voi värittää kissat haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista koirista pesemällä, eli koirat voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Myös makuupussit ja unimaskit voidaan koristella halutulla tavalla. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Pakkauksessa mukana 3 erikokoista flokattua koiraa, 3 vesipestävää tussia sekä huopatarvikkeita. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

Tekniset tiedot

Materiaali PVC, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus 4+
Mitat Pkt./Förp. 31,7 x 20,4 x 5,3 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 33011002
EAN-koodi 6416550110023