0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Galt Aarremedaljongit Galt Aarremedaljongit
  • Galt Aarremedaljongit Galt Aarremedaljongit
  • Galt Aarremedaljongit Galt Aarremedaljongit
  • Galt Aarremedaljongit Galt Aarremedaljongit

GaltAarremedaljongit

Kuvaus

Suunnittele ja koristele neljä muistojen medaljonki-korua. Setin tarvikkeilla saa tehtyä suloiset, persoonalliset, ihanat ja kimaltelevat korut.

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Suunnittele ja valmista ja koristele neljä yksilöllistä muistomedaljonkia amuletein, kukkakivin ja paljetein. Saat valmistettua myös omaa sydämenmuotoista konfettia paketin mukana tulevalla kuvioleikkurilla. Pakkaus sisältää 4 medaljonkia, sydänleikkurin, 4 amulettia kiinnikkeineen, 4 amulettia, 120 erilaista ponihelmeä, paljetteja, kukkajalokiviä, silkkinauhaa, kuiviopaperia ja opaslehtisen.

Medaljongin valmistus on helppoa: valmista konfetteja sydänkuvioleikkurilla, täytä medaljonki paperisydämillä, paljeteilla, kukkakivillä sekä amuletilla ja sulje se. Kaulakorua varten tulee mitata silkkinauhasta sopivan pituinen nauha ja muistaa varata 8 cm solmua varten. Tämän jälkeen lado helmet pakkauksen muoviosan uraan, aseta valmis medaljonki keskelle j alisää sitten helmiä sen kummallekin puolelle, kunnes niitä on 6 cm molemmin puolin. Teippaa tämän jälkeen silkkinauhan toinen pää työtasoon ja pujota helmet ja medaljonki järjestyksessä silkkinauhaan. Solmi sitten solmu medaljongin molemmille puolille, avaa yhden amuletin lukitus ja kiinnitä se medaljongin viereen ja tämän jälkeen voit solmia silkkinauhan löysästi kiinni. Valmis!

Ihastuttaviin askarteluhetkiin tai lahjaksi ystävälle!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 5+
Mitat 28 x 20 x 5 cm
Paino 230 g
Tuotenumero 31024323
EAN-koodi 5011979582256