Facebook Pixel

Helmikoristelu

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Helmikoristelusetti, jonka mukana tulee hiusharja, peili, rannerenkaat ja hiusklipsut sekä erilaisia helmiä ja kimaltelevia koristeita. Pakkaus sopii 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Paketissa on kaikki tarvikkeet sekä oheet.

Askartelu ja erilaiset käsityöt kehittävät motorisia taitoja. Ne opettavat harjoittelemaan keskittymistä ja sorminäppäryyttä, luovuutta unohtamatta. Askartelu sekä pienet käsityöt ovat myös mukavaa ajanvietettä.

Monipuolinen pakkaus sisältää koristelua varten 4 pussia glitteriä ja helmiä sisältävää muotoilumassaa, yli 120 jalokiveä, 12 muovikukkaa, 20 helmeä, paljetteja, liimaa sekä opaslehtinen. Pakkauksessa on myös kuvia, joista saa vinkkejä omien mallien tekemiseen.

Käyttöohje: ota pieni määrä helmimassaa kerrallaan, ja levitä se käsittelemällesi alueelle. Parhaan lopputuloksen saaamiseksi lisää painamalla jalokuvet, paljetit, kukat ja helmet heti massan pinnalle, jotta helmimassa ei ehdi kuivua ennen koristelua. Anna kuivua 24 tuntia. Jos joku koristeista irtoaa jälkikäteen, sen voi liimata takaisin paikoilleen. Muista säilyttää käyttämätöntä muovailumassaa suljetussa muovipussissa, jotta se ei kuivu. Vältä muovailumassan kosketusta hiusten, mattojen ja muiden tekstiilien kanssa. Pese kädet, kun olet valmis.

Säihkettä päivään ja uudenlaista iloa askarteluhetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31024322
Ikäsuositus6+
Mitat28 x 20 x 5 cm
Paino0,32 kg
EAN-koodi5011979582287

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>