0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Best Friends 50 kuviota Glitza Best Friends 50 kuviota
  • Glitza Best Friends 50 kuviota Glitza Best Friends 50 kuviota

GlitzaBest Friends 50 kuviota

Kuvaus

Glitzaus valloittaa! Koristele säihkyvästi ja persoonallisesti ihoa, tekstiilejä tai mitä tahansa pintoja paperista metalliin ja koruihin! Helppoa ja vaivatonta, sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Glitza Best Friends -pakkauksessa on 2 erilaisia siirtokuva-arkkia suloisia ystävyys- ja sisarusaiheisia tekstejä ja sanoja, rusetteja, koruja ja sydämiä rusetteja kruunuja, sydämiä sekä 2 glitterpurkkia, ohjeet ja suti: kaikki mitä tarvitset Glitzaukseen. Säihkettä päivään!

Saatavuus: Heti

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Best friends -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, kaksi glitterpurkkia, yksi kaksipuolinen suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kuvissa on 50 erilaista kuviota, joilla saa koristeltua arjen ihanaksi ja joilla saa ilahduttaa myös ystävää: ystävyys- ja sisarusaiheisia sanoja sekä lauseita, koruja, sydämiä, kuvioita ja nauhamaisia kuvia. Valloittava valikoima!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Mitat 12 x 20 x 2,5 cm
Paino 55 g
Tuotenumero 33001855
EAN-koodi 5414932076142

Martinex suosittelee: