0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

GlitzaFashion Oriental

Kuvaus

Koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista! Glitza Fashion Oriental -pakkauksessa on neljä erilaista siirtokuva-arkkia, neljä glitterpurkkia, yksi kaksipuolinen suti, yksi iso suti sekä ohjeet. Erilaiset kauniit koristeelliset kuvat, kukat ja muut ihanuudet yksityiskohtineen tuovat iloa päiväään! Sopii iholle, tekstiileihin ja monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin paperista metalliin, koruihin - mihin vain. Koristele persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti. Glitza valloittaa pienet ja aikuiset - säihkettä päivään!

Saatavuus: Loppu varastosta

29,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Fashion Oriental -paketissa on neljä siirtokuva-arkkia, neljä glitterpurkkia, yksi kaksipuolinen suti ja yksi iso suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kuvissa on hurmaavia itämaisia kuvioita, joissa on paljon kauniita yksityiskohtia.

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Mitat 16,5 x 22 x 4,5 cm
Paino 300 g
Tuotenumero 33001824
EAN-koodi 5414932078245