0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Home Boho Glitza Home Boho
  • Glitza Home Boho Glitza Home Boho
  • Glitza Home Boho Glitza Home Boho

GlitzaHome Boho

Kuvaus

Somistus ja koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista! Glitza Home Boho -pakkauksessa on neljä erilaista siirtokuva-arkkia, kolme glitterpurkkia, yksi pieni ja yksi suuri suti sekä ohjeet. Erilaiset Boho-kuiot henkivät boheemia, luonnonläheistä tyyliä ja sopivat kodin sisustukseen, tavaroihin, kortteihin, bujoiluun, iholle - ihan mihin vain. Niillä piristää ja muuttaa helposti kodin ilmettä ja tyyliä. Sopii iholle, tekstiileihin ja monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin paperista metalliin, koruihin - mihin vain. Koristele persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti. Glitza valloittaa säihkyvästi!

Saatavuus: Heti

24,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille sisustuksesta, kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Home Boho-paketissa on neljä siirtokuva-arkkia, kolme glitterpurkkia, kaksi sutia (iso ja pieni) sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kuvat henkivät boheemia tyyliä ja luonnonmukaisuutta. Kuvioina on erilaisia sulkia, lehtiä ja eläimiä sekä tekstejä kuten Follow your dreams sekä fly free. Valloittavan monipuolinen setti!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Mitat 16,5 x 22 x 2,5 cm
Paino 300 g
Tuotenumero 33001866
EAN-koodi 5414932079204