0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Juhlastudio Glitza Juhlastudio
  • Glitza Juhlastudio Glitza Juhlastudio

GlitzaJuhlastudio

Kuvaus

Koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista! Glitza Juhlastudio -pakkauksessa on ihan kaikki mitä tarvitset itsellesi ja ystävillesi! Juhlastudiossa on säädettävä suurennuslasi ja kaksi erillistä osastoa tatuoinneille ja välineille. Pakkaus sisältää kattavat ohjeet glitzaukseen, 5 siirtokuva-arkkia, yhden folioarkin, 3 nukka-arkkia, 4 kimallepurkkia, yhden jalokivipurkin, pinsetit ja kaksi sivellintä. Monipuolinen valikoima isoja ja pieniä kuvia, joista jokainen löytää varmasti sopivan - tai monta! Sopii iholle, tekstiileihin ja monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin paperista metalliin, koruihin - mihin vain. Koristele persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti. Glitza valloittaa pienet ja aikuiset - säihkettä päivään!

Saatavuus: Heti

32,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Juhlastudiossa on suuri määrä kuvia sekä tarvikkeita. Säädettävän suurennuslasin avulla voi tehdä tarkkaa ja yksityiskohtaista työtä, ja alustassa on paikat glitterpurkeille niin, etteivät ne pääse kaatumaan. Paketissa on 5 siirtokuva-arkkia, joissa on yhteensä 180 kuvaa, yhden folioarkin, 3 nukka-arkkia, 4 kimallepurkkia, yhden jalokivipurkin, pinsetit ja kaksi sivellintä. Lisäksi paketissa on yksityiskohtaiset ohjeet glitzaukseen. Kuvioina on monipuolinen määrä sanoja, pieniä ja suuria kuvia suloisista eläimistä, harrastuksista, herkuista ja sydämistä karamelleihin ja paljon muuta. Järjestä yhteinen glitzaushetki - tai glitzaa itse sydämesi kyllyydestä!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Mitat 38 x 28 x 4,8 cm
Paino 555 g
Tuotenumero 33001842
EAN-koodi 5414932076616