0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Mandala Oriental 100 kuviota Glitza Mandala Oriental 100 kuviota
  • Glitza Mandala Oriental 100 kuviota Glitza Mandala Oriental 100 kuviota
  • Glitza Mandala Oriental 100 kuviota Glitza Mandala Oriental 100 kuviota

GlitzaMandala Oriental 100 kuviota

Kuvaus

Glitzaus valloittaa! Koristele säihkyvästi ja persoonallisesti ihoa, tekstiilejä tai mitä tahansa pintoja paperista metalliin ja koruihin! Helppoa ja vaivatonta, sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Glitza Mandala Oriental -pakkauksessa on 2 isoa siirtokuva-arkkia, joissa on erilaisia ja erikokoisia ihania kuvioita sekä ohjeet, 4 glitterpurkkia ja suti: kaikki mitä tarvitset Glitzaukseen. Säihkettä päivään!

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Mandala Oriental -paketissa on kaksi suurta siirtokuva-arkkia, neljä glitterpurkkia, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kuvissa on 100 erilaista itämaista kaunista kuviota, jotka ovat malliltaan pyöreitä, yksityiskohtia ja koristeellisia - pitsimäisiä ihanuuksia.Vaihtoehtoja on monta, ja niistä saa koottua kauniin kokonaisuuden - vaikka kokonaisen sarjan. Koristele korut, iho, puhelin, reppu, paita tai vaikkapa laukku kaikki samalla sarjalla!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 8+
Mitat 24 x 28 x 3,5 cm
Paino 180 g
Tuotenumero 33001841
EAN-koodi 5414932076319