0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Muumi-aloituspakkaus Glitza Muumi-aloituspakkaus
  • Glitza Muumi-aloituspakkaus Glitza Muumi-aloituspakkaus

GlitzaMuumi-aloituspakkaus

Kuvaus

Somistus ja koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista! Moomin Glitza Art -pakkauksessa on arkillinen Muumiaiheisia siirtokuvia, kahta eri glitterjauhetta, suti sekä ohjeet. Suloiset Muumihahmot sopivat leluihin, lastenhuoneen huonekaluihin, tavaroihin, kortteihin, iholle - ihan mihin vain. Niillä voi ilahduttaa kaikkia Muumifaneja ikään katsomatta. Glitza Muumimaisen säihkyvästi!

Saatavuus: Heti

6,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille sisustuksesta, kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Moomin -paketissa on Muumiaiheinen siirtokuva-arkki, kahdenväristä glitteriä, suti sekä ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuvista löytyvät Nipsu, Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy.

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Mitat 18 x 13,5 x 0,5 cm
Paino 20 g
Tuotenumero 35503300
EAN-koodi 6416550033001