0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Muumi Deluxe Glitza Muumi Deluxe
  • Glitza Muumi Deluxe Glitza Muumi Deluxe
  • Glitza Muumi Deluxe Glitza Muumi Deluxe
  • Glitza Muumi Deluxe Glitza Muumi Deluxe
  • Glitza Muumi Deluxe Glitza Muumi Deluxe
  • Glitza Muumi Deluxe Glitza Muumi Deluxe

GlitzaMuumi Deluxe

Kuvaus

Somistus ja koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista! Moomin Glitza Deluxe -pakkauksessa on neljä erilaista Muumiaiheista siirtokuva-arkkia, kolme glitterpurkkia, yksi pieni ja yksi suuri suti sekä ohjeet. Suloiset Muumihahmot sopivat leluihin, lastenhuoneen huonekaluihin, tavaroihin, kortteihin, iholle - ihan mihin vain. Niillä voi ilahduttaa kaikkia Muumifaneja ikään katsomatta. Glitza Muumimaisen säihkyvästi!

Saatavuus: Heti

29,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille sisustuksesta, kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Moomin Deluxe -paketissa on Muumiaiheinen Muumiaiheisia ihania kuvia Muumilaakson asukkaista eri asennoissa ja touhuissa. Mukana seikkailevat Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy, Haisuli, Nuuskamuikkunen, Poliisi ja Primadonnan hevonen sekä pieniä kukkia, simpukankuoria ja hillopurkkeja. Ilahduta syntymäpäivävieraita tai koristele mitä tahansa haluat! Paketissa on myös kolme eriväristä glitterpurkkia, kaksi sutia sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen.

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät! Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Mitat 16,5 x 22 x 2,5 cm
Paino 250 g
Tuotenumero 35503301
EAN-koodi 6416550033018