0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Party aloituspakkaus Birthday Boy Glitza Party aloituspakkaus Birthday Boy
  • Glitza Party aloituspakkaus Birthday Boy Glitza Party aloituspakkaus Birthday Boy
  • Glitza Party aloituspakkaus Birthday Boy Glitza Party aloituspakkaus Birthday Boy

GlitzaParty aloituspakkaus Birthday Boy

Kuvaus

Koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista! Glitza Party Birthday Boy -pakkauksessa on kaksi erilaista siirtokuva-arkkia, kaksi glitterpurkkia, yksi suti sekä ohjeet. Syntymäpäiväaiheiset kuvat ja tekstit ilahduttavat! Sopii iholle, tekstiileihin ja monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin paperista metalliin, koruihin - mihin vain. Koristele persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti. Glitza valloittaa pienet ja aikuiset - säihkettä päivään!

Saatavuus: Heti

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Party Birthday Boy -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, kaksi glitterpurkkia, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kuvissa on erilaisia syntymäpäiviin liittyviä kuvia ja tekstejä, joilla saa luotua ripauksen juhlatunnelmaa helposti ja vaivattomasti!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Mitat 12 x 20 x 2,5 cm
Paino 55 g
Tuotenumero 33001853
EAN-koodi 5414932072106