0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Party My Birthday Box Glitza Party My Birthday Box
  • Glitza Party My Birthday Box Glitza Party My Birthday Box
  • Glitza Party My Birthday Box Glitza Party My Birthday Box

GlitzaParty My Birthday Box

Kuvaus

Koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista! Suuressa Glitza Party My Birthday Box -pakkauksessa on kuusi erilaista siirtokuva-arkkia, kuusi glitterpurkkia, yksi iso suti, neljä pienempää sutia, ohjeet sekä korttipohjia. Monipuoliset suloiset ja ihanat kuvat sisältävät kaikkea ballerinoista, yksisarvisista, sydämistä edelleen merirosvoihin ja aarrearkkuihin. Kuvat ja tekstit ilahduttavat syntymäpäiväjuhlijoita tai syntymäpäiväsankaria! Sopii iholle, tekstiileihin ja monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin paperista metalliin, koruihin - mihin vain. Koristele persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti. Glitza valloittaa pienet ja aikuiset - säihkettä päivään!

Saatavuus: Heti

39,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Suuressa ja monipuolisessa Glitza Party My Birthday Box -paketissa on kuusi erilaista siirtokuva-arkkia, joissa on yhteensä 150 erilaista siirtokuvaa, kuusi eriväristä kimaltelevaa glitterpurkkia, yksi suuri suti, neljä pienempää sutia, korttipohjia sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kuvissa on erilaisia ihastuttavia kuvia, kuten sydämiä, perhosia, keijuja, pieniä eläimiä, merirosvoja, planeettoja ja paljon muuta. Kuvien joukosta jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Syntymäpäiväpakkauksen avulla voi luoda ohjelmanumeron syntymäpäiville tai sen voi antaa lahjaksi. Kuvioilla saa luotua ripauksen säihkyvää juhlatunnelmaa helposti ja vaivattomasti!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Mitat 24 x 28 x 3,5 cm
Paino 230 g
Tuotenumero 33001877
EAN-koodi 5414932072311