0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Sport Equestrian Deluxe Glitza Sport Equestrian Deluxe
  • Glitza Sport Equestrian Deluxe Glitza Sport Equestrian Deluxe
  • Glitza Sport Equestrian Deluxe Glitza Sport Equestrian Deluxe

GlitzaSport Equestrian Deluxe

Kuvaus

Somistus ja koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista! Glitza Sport Equestrian –pakkauksessa on neljä erilaista siirtokuva-arkkia, kolme glitterpurkkia, yksi iso suti, yksi pienempi suti sekä ohjeet. Erilaiset ratsastukseen liittyvät ihanat kuviot ja kuvat sopivat sisustukseen, tavaroihin, kortteihin, bujoiluun, iholle, ratsastustarvikkeisiin - ihan mihin vain. Niillä tuo oman harrastuksen ja mielenkiinnon kohteen kauniisti ja tyylikkäästi esille. Koristele persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti. Glitza valloittaa säihkyvästi!

Saatavuus: Heti

24,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille harrastamisesta, koristelusta, kauneudesta ja nyt myös hevosista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Sport Equestrian Deluxe -paketissa on neljä siirtokuva-arkkia, kolme glitterpurkkia, yksi suurempi tuuhea suti, yksi pienempi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkeissa on erilaisia hevosiin sekä ratsastukseen liittyviä kuvioita ja kuvia: kypärä, saappaat, palkintoja, hevosia, ratsukoita, ja muita hienoja kuvia. Valloittavan monipuolinen setti!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Mitat 16,5 x 22 x 2,5 cm
Paino 250 g
Tuotenumero 33001881
EAN-koodi 5414932070706