Facebook Pixel

Sport Equestrian Deluxe

24,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Glitza Sport Equestrian –pakkauksessa on neljä erilaista siirtokuva-arkkia, kolme glitterpurkkia, yksi iso suti, yksi pienempi suti sekä ohjeet. Erilaiset ratsastukseen liittyvät ihanat kuviot ja kuvat sopivat sisustukseen, tavaroihin, kortteihin, bujoiluun, iholle, ratsastustarvikkeisiin - ihan mihin vain. Niillä tuo oman harrastuksen ja mielenkiinnon kohteen kauniisti ja tyylikkäästi esille. Koristele säihkyvän persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti.

Glitzaus valloittaa niin lapset kuin aikuisetkin nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille harrastamisesta, koristelusta, kauneudesta ja nyt myös hevosista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Sport Equestrian Deluxe -paketissa on neljä siirtokuva-arkkia, kolme glitterpurkkia, yksi suurempi tuuhea suti, yksi pienempi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkeissa on erilaisia hevosiin sekä ratsastukseen liittyviä kuvioita ja kuvia: kypärä, saappaat, palkintoja, hevosia, ratsukoita, ja muita hienoja kuvia. Valloittavan monipuolinen setti!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33001881
Ikäsuositus6+
Mitat16,5 x 22 x 2,5 cm
Paino0,25 kg
EAN-koodi5414932070706

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>