Facebook Pixel

Iloleipurin toivottu paluu

Martinex on mukana Roosa nauha -kampanjassa ja tuo samalla rakastetun Iloleipuri-sarjan takaisin valikoimiinsa. 

Uudistunut Iloleipuri -  värejä, inspiraatiota ja iloa keittiöön sekä leivontaan, sesonkeja seuraten. Iloleipuri kannustaa kaikkia leipomaan, yhdessä tai erikseen. Itselle, perheelle, ystäville tai vaikka työkavereille. Sillä aina on hyvä hetki leipoa, olipa arki tai juhla – tai erityisesti lohduksi tai piristykseksi vaikeina aikoina.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys on osa maailmanlaajuista kampanjaa, jolla kerätään varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle; tämän vuoden teema on Lasten syövät. Iloleipuri on ylpeä saadessaan olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka koskettaa lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään ympäri maailman - päivittäin. Olemme valinneet Roosa nauha -tuotteiksemme leivontatarvikkeita, joiden pinkki väri tuo iloa ja toivoa leivontahetkiin. Sillä Iloleipuri leipoo ilon keittiöön. 

Kampanjatuotteet

Iloleipurin Roosa nauha -tuotteiden väri on vaaleanpunainen, Roosa nauha -kampanjan sanomaa kunnioittaen. Löydät uudesta valikoimastamme näppärät ja kätevät silikoniset tuotteet: nuolija, muffinssikupit sekä sydänvuoan. Pyöreästi muotoiltu viisiosainen mittasarja on erityisen kätevä, ja hiiliteräksestä valmistettu vaaleanpunainen torvikakkuvuoka ilahduttaa leipuria. Ja mitäpä olisi Roosa nauha -kampanja ilman piparimuottia, jolla valmistaa Roosa nauhan muotoiset piparit käden käänteessä.

Lahjoita nyt syöpätutkimukseen ja liity rakkauden rintamaan. Jokainen myyty Roosa nauha -tuote on eteenpäin ja voi olla viimeinen niitti syövän selättämisessä.

Luo kokonainen kattaus