0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Iloleipuri Sinivalkoinen leipävuoka 26 cm Iloleipuri Sinivalkoinen leipävuoka 26 cm
  • Iloleipuri Sinivalkoinen leipävuoka 26 cm Iloleipuri Sinivalkoinen leipävuoka 26 cm
  • Iloleipuri Sinivalkoinen leipävuoka 26 cm Iloleipuri Sinivalkoinen leipävuoka 26 cm
  • Iloleipuri Sinivalkoinen leipävuoka 26 cm Iloleipuri Sinivalkoinen leipävuoka 26 cm

IloleipuriSinivalkoinen leipävuoka 26 cm

Kuvaus

Iloleipuri goes sininen! Rajoitettu erä leipävuokia siniristilipun värein.

Saatavuus: Heti

8,50 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 39 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Ensilumi leijailee maahan, ja maisema peittyy valkoiseen vaippaan. Pakkanen muodostaa lumitähtiä, ja pimeää taivasta valaisevat tuikkivat tähdet. Onko parempaa kuin kietoutua lämpimään vilttiin, sujauttaa villasukat jalkaan ja nauttia kupillinen kahvia, teetä, kaakaota tai vaikkapa jo glögiä? Ja sen seurana lämmintä, vastaleivottua leipää.

Leipävuoka sopii sekä limppujen että kahvikakkujen leivontaan. Ja leivonnaiset on mukava jättää näkyville jäähtymään tässä Sinivalkoinen-sarjan vuoassa! Vuoka on valmistettu hiiliteräksestä ja se kestää paiston 220 asteessa. Suosittelemme vuoan voitelua sekä mahdollisesti korppujauhottamista, jotta leivonnainen irtoaa vaivattomasti. Käsinpesu saa vuoan säilymään hyvänä.

Suomalaisuus merkitsee montaa asiaa. Se on ylpeyttä omasta maasta, sen kallioista ja kukkuloista, tuhansista järvistä ja yöttömästä yöstä. Se on ylpeyttä puhtaasta luonnostamme, metsistämme ja saaristostamme. Suomalaisuus on ylpeyttä koulutusjärjestelmästämme, turvallisuudestamme ja yhteiskunnastamme, missä saamme elää ilman nälänhätää, sotaa tai pelkoa. Se on ylpeyttä urheilijoistamme, jotka kantavat Suomen lippua rinnassaan, taistelevat leijonapaidassa jääkiekon MM-mestaruudesta, yleisurheilijoista kamppailemassa rinta rinnan muiden maiden kilpailijoiden kanssa, Susijengistä pelaamasta koripalloa suurten koripallomaiden rinnalla, moottoriurheilijoitamme monessa eri lajissa. Suomalaisuus on sisua, ylpeyttä, välittämistä ja yhdessä tekemistä. Se on suuria tunteita omien menestyessä maailmalla, se on rauhallinen hetki mökkirannassa auringonpaisteessa supisuomalaisen maiseman varjossa, laineiden liplattaessa. Suomalaisuus on torikahvit heräilevällä kauppatorilla, pulahdus hyiseen avantoon sekä saunan rentouttaviin löylyihin sujahtaminen. Suomalaisuus on ylpeyttä meistä, omasta kansastamme, isiemme taistelemista rajoista ja itsenäisyydestämme. Suomalaisuus merkitsee jokaiselle jotakin, eri asioita ja eri hetkiä, mutta yhteistä kaikille ajatuksille on sinivalkoisuus sekä ylpeys omasta kotimaastamme.

Tekniset tiedot

Väri Sininen, valkoinen
Materiaali Hiiliteräs
Pesuohje Käsinpesu
Lämmönkestävyys max 220 astetta
Mitat 13,5 x 6 x 25,5 cm
Paino 180 g
Tuotenumero 60315483
EAN-koodi 6416550217807

Martinex suosittelee: