Facebook Pixel

Everfoam 3 litraa vpun-lila-oranssi

17,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika saattaa olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Kevyttä, ilmavaa ja kelluvaa massaa, joka koostuu pienistä helmistä. Everfoam-massa on ihanan helmimäisen tuntuinen, ja se rouskuu hauskasti sitä puristellessa. Sitä voi muovailla ja muotoilla yhä uudelleen ja uudelleen, eikä se kuivu tai tartu vaatteisiin. Massaa voi muovailla myös vaikka vedessä - tai sitten siitä voi muovailla vaikka veneen ja kelluttaa sitä leikkien ohessa vedessä! Pakkauksessa on kolmea eri väristä massaa, vaaleanpunaista, liilaa ja oranssia: yhteensä 3 l helmiä. Helmien läpimitta on 3 mm. Ikäsuositus 3+.

Muovaileminen on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa, jonka parissa viihtyvät niin lapset kuin lapsenmielisetkin. Muovailu edistää keskittymiskykyä, luovuutta ja hienomotorisia taitoja. Se on myös ilmaisun ja viestinnän väline. Muovailun äärellä voi oppia erottamaan ja tunnistamaan värejä sekä erilaisia muotoja. Muovailun tulokset vaihtelevat lapsen iän ja taitotason mukaan.

Monipuolisiin, vallattomiin ja myös märkiin muovailuhetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33003948
Väripinkki, liila, oranssi
Ikäsuositus3+
KieliFI,SE, EN varoitukset
VaroituksetEi saa laittaa suuhun, pese kädet
Mitat24 x 13 x 19 cm
Paino0,269 kg
EAN-koodi6416550039126

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Joulunaikaan, 20.11.2023 jälkeen tilatuilla tuotteilla on palautusoikeus poikkeuksellisesti 8.1.2024 saakka.  Lue lisää >>