0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

Joulujuhlatonttu 26 cm

Kuvaus

Joulunpunaiseen tyylikkääseen asuun ja harmaalla ompeleella koristeltuun tonttulakkiin puettu Joulujuhlatonttu. Ripaus juhlaa ja onnea kodin jouluiseen sisustukseen!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 39 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Kouluissa, esikouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla, harrastusporukoissa ja ystävien kesken juhlitaan pikkujouluja, järjestetään pieniä juhlallisuuksia ja keräännytään yhteen ennen varsinaista joulujuhlaa. Joulujuhlatonttu nauttii juhlatunnelmasta: innostuneista ja onnellisista ilmeistä, tutuista seremonioista, leikeistä ja lauluista, koristeista sekä jouluisesta tuoksusta: ihan kaikesta joka tekee joulusta juhlan. Se seuraa juhla-asussaan valmisteluja ja itse juhlaa, ja saattaa laulaa lurauttaa pienen pätkän muiden laulajien mukana.

Joulujuhlatonttu toivoo, että ihmiset pitäisivät juhlissakin ystävistään huolta, muistaisivat toisiaan, näyttäisivät toisilleen joka päivä miten rakkaita he ovat – eivätkä vain juhlapäivinä. Se toivoo, että juhlissa jokainen saisi olla juuri sellainen kuin on, ja vain nauttia tunnelmasta ja hyvästä olosta. Joulujuhlatontut tunnistaa punaisesta hienostuneesta asusta sekä samanvärisestä tonttulakista, jota koristaa harmaa saumaommel. Sen korkea tonttulakki on vedetty syvälle päähän, ja sen alta pilkistää nenänpää sekä muhkea parta. Joulujuhlatonttuja on saatavilla monessa eri koossa.

Tekniset tiedot

Materiaali Huopa
Mitat 11 x 26 x 6 cm
Paino 140 g
Tuotenumero 61501398
EAN-koodi 6416550725982

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: