0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Koti Mansikka-muki Koti Mansikka-muki
  • Koti Mansikka-muki Koti Mansikka-muki
  • Koti Mansikka-muki Koti Mansikka-muki
  • Koti Mansikka-muki Koti Mansikka-muki

KotiMansikka-muki

Kuvaus

Valkopohjainen keraaminen muki, joka on muotoiltu klassisen yksinkertaisesti. Mukin ulkoreunoja kuvittavat suuret kypsät mansikat molemmin puolin mukia. Mukin kuvitus tuo veden kielelle ja kesäisen olon – herkulliseen hetkeen aamiaisen, iltapäiväkahvin, jälkiruuan tai iltateen äärellä!

Saatavuus: Loppu varastosta

3,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 39 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

…Maista, maista mansikkaa, sitä ei voi vastustaa, nami nami nami nami mansikkaa… Jokainen muistaa lapsuudestaan tämän laulun, ja sen mansikkaisen kohdan. Mansikoita ei voi vastustaa! Herkullisen punaiset, makeat mansikat maistuvat kesältä, lapsuudelta, onnelta ja auringonpaisteelta.

Raikas muki on pohjaväriltään valkoinen, ja sen molemmin puolin on yksi suuri punainen mansikka. Mukin korva ja sisäosa ovat puhtaan valkoiset. Laadukkaan keraamisen mukin vetoisuus on 2,5 dl, ja sen materiaali kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa. Muki on helppo yhdistää muihin astioihin valkoisen pohjavärinsä ansiosta. Voit myös koota koko Mansikka-sarjan. Mainio kesäinen lahjaidea tai tuliainen mökkireissuille!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 3 dl
Mitat 11 x 9 x 8 cm
Paino 265 g
Tuotenumero 5005910001