0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Koti Metsäneläimet-kippo 2 kpl Koti Metsäneläimet-kippo 2 kpl
  • Koti Metsäneläimet-kippo 2 kpl Koti Metsäneläimet-kippo 2 kpl

KotiMetsäneläimet-kippo 2 kpl

Kuvaus

Ihanan hempeästi väritetty ja kuvitettu eläinaiheinen kippo lapsille tai aikuisille. Kippoja on kahdella eri kuvituksella. Iloa kattaukseen, sopii mainiosti myös lahjaksi! Setissä kaksi erilaista kippoa.

Saatavuus: Heti

8,90 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Koti Metsäneläimet-kippo 2 laj.   +4,45 €

* Vaaditut tiedot

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Yksityiskohdat

Koko eläinkunta on kutsuttu juhliin, sillä Suomi täyttää 100 vuotta. Toisessa karhuteemaisessa kipossa karhuäiti poikasineen taivaltaa Itseoikeutettuna kunniavieraana satavuotisen Suomen juhliin. Karhuemo tietää olevansa Suomen kansalliseläin, ja se johdattaa pentujaan metsän halki näyttäen mallia miten kuljetaan arvokkaasti. Pentujen tekisi mieli kuitenkin vähän leikkiä, ja niitä huvittaa kovasti pienenpieni siili, joka on liittynyt heidän joukkoonsa. Kuvitteleekohan siili kuuluvansa karhujen perheeseen? Karhuemo muistuttaa poikasiaan, että kaikkia eläimiä on kunnioitettava ja että ketään ei saa jättää yksin. Toisessa kipossa peuratkin ovat kuulleet juhlista, jotka on järjestetty itsenäisen Suomen kunniaksi. Voiko siitä todellakin olla jo sata vuotta? Peurat ovat tavanneet metsän siimeksessä, ja kohtaamisessa on taikaa. Ne päättävät jatkaa matkaansa yhdessä eteenpäin. Kettu ja orava ovat leikkisällä tuulella, ja orava tahtoisikin hyppiä ja loikkia onnellisena sinne tänne. Yhdessä, täydessä sopusoinnussa, on hyvä olla.

Keraamisen kipon vetoisuus on 3,5 dl, ja sen materiaali kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa ja uunissa. Hyväntuulisiin hetkiin ruokapöydässä! Setissä kaksi erilaista kippoa.

Tekniset tiedot

Väri Monivärinen
Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Mitat 11 x 7 x 11 cm
Tuotenumero 50050476-B02