0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

KotiMetsäneläimet-muki 2 kpl

Kuvaus

Ihanan hempeästi väritetty ja kuvitettu eläinaiheinen muki lapsille tai aikuisille. Mukeja on kahdella eri kuvituksella. Iloa kattaukseen, sopii mainiosti myös lahjaksi! Setissä kaksi erilaista mukia.

Saatavuus: Heti

8,50 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Koti Metsäneläimet-muki 2 laj.   +4,25 €

* Vaaditut tiedot

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Yksityiskohdat

Koko eläinkunta on kutsuttu juhliin, sillä Suomi täyttää 100 vuotta. Toisessa karhuteemaisessa mukissa karhuäiti poikasineen taivaltaa Itseoikeutettuna kunniavieraana satavuotisen Suomen juhliin. Karhuemo tietää olevansa Suomen kansalliseläin, ja se johdattaa pentujaan metsän halki näyttäen mallia miten kuljetaan arvokkaasti. Pentujen tekisi mieli kuitenkin vähän leikkiä, ja niitä huvittaa kovasti pienenpieni siili, joka on liittynyt heidän joukkoonsa. Kuvitteleekohan siili kuuluvansa karhujen perheeseen? Karhuemo muistuttaa poikasiaan, että kaikkia eläimiä on kunnioitettava ja että ketään ei saa jättää yksin. Toisessa mukissa peuratkin ovat kuulleet juhlista, jotka on järjestetty itsenäisen Suomen kunniaksi. Voiko siitä todellakin olla jo sata vuotta? Peurat ovat tavanneet metsän siimeksessä, ja kohtaamisessa on taikaa. Ne päättävät jatkaa matkaansa yhdessä eteenpäin. Kettu ja orava ovat leikkisällä tuulella, ja orava tahtoisikin hyppiä ja loikkia onnellisena sinne tänne. Yhdessä, täydessä sopusoinnussa, on hyvä olla.

Keraamisen mukin vetoisuus on 3 dl, ja sen hyvin muotoillusta kahvasta on helppo pitää kiinni. Mukin materiaali kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa ja uunissa. Hyväntuulisiin hetkiin ruokapöydässä! Setissä kaksi erilaista mukia.

Tekniset tiedot

Väri Monivärinen
Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Mitat 11,00 x 9,50 x 8,50 cm
Tuotenumero 50050475-B02

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: