Facebook Pixel

Mykerö-kulho 5 dl

7,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Valkopohjainen keraaminen kulho, jonka vetoisuus on 5 dl. Kulho on muotoiltu ajattoman klassisesti ja sen reunat avautuvat kauniisti ulospäin. Kulhon ulkoreunoissa on herkän ilmavasti piirretty kuvio hennosti väritetyistä mykeröistä. Sen sisäosa on yksivärinen valkoinen.

Ihastuttavan värikkäät mykeröt hurmaavat monimuotoisuudellaan. Niissä yhteen kukintopohjukseen on kiinnittyneenä lukuisia pieniä kukkia, jotka muodostavat yhdessä silmiä hivelevän kokonaisuuden. Nyt erilaiset mykeröt on piirretty ilmavan kauniisti toisiinsa sointuvilla väreillä ja ne on aseteltu leikkisän kevyesti lähekkäin. Erilaisista hennoilla viivoilla piirretyöstä mykeröistä muodostuu viehättävän ilmava kokonaisuus, joka hehkuu sopusointuisasti väriä ja valoa.

Laadukkaan keraamisen kulhon materiaali kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa. Monikäyttöistä kulhoa voi käyttää sekä ruokailu- että tarjoiluastiana. Se sopii mainiosti esimerkiksi muro-, jälkiruoka- tai puurokulhoksi. Kulho on helppo yhdistää muihin astioihin, ja se tuo kepeää kauneutta kattaukseen. Kerää koko Mykerö-sarja!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero50051562
VäriValkoinen
MateriaaliPosliini
Vetoisuus5 dl
PesuohjeKonepesun kestävä
Mitat16 x 5,5 x 16 cm
Paino0,33 kg
EAN-koodi6416550741623

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>