Facebook Pixel

Ornamentti-kynttilänjalka 6,5 cm

4,95 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Selkeälinjainen keraaminen kynttilänjalka, joka sopii sekä lämpökynttilälle että antiikkikynttilälle. Kynttilänjalan korkeus on 6,5 cm. Kynttilänjalka on lieriön muotoinen, ja se kapenee aavistuksenomaisesti yläosaa kohden. Kahdesta värivaihtoehdosta toinen on pohjaväriltään punainen ja toinen valkoinen. Molemmissa toistuu hurmaava ornamenttikuvio. Kynttilälyhdyt tuovat kauniisti väriä kattaukseen ja sisustukseen.

Kynttilänjalkaa kiertää siro ornamenttikuvio, joka leikittelee lempeän rytmikkäästi muodoilla, muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Punapohjaisessa kuviot on tehty valkoisella, ja valkopohjaisessa kuviot ovat punaisia.

Pelkistetyn yksinkertainen ja tyylikäs kynttilänjalka, jonka kanssa kynttilät nousevat kauniisti ylös pöydän pinnasta. Kun yhdistää tämän saman sarjan eri kokoisia kynttilänjalkoja, tuotteiden profiilin kulma muuttuu. Näin vierekkäin tai ryhmään aseteltuna syntyy hauska rytmi, koska niillä on erilaiset sivukulmat.

Väri vaihtelee saatavuuden mukaan. Tämän 6,5 cm korkuisen kynttilänjalan lisäksi saatavana on myös 9,5 cm korkea kynttilänjalka/tuikkukippo.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero50050389
VäriPunainen, valkoinen
MateriaaliKeramiikka
Mitat6,8 x 6,5 x 6,8 cm
Paino0,362 kg
EAN-koodi6416550723612

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>