Facebook Pixel

Ornamentti-kynttilänjalka 9,5 cm 2 kpl

11,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Kaksi selkeälinjaista keraamista kynttilänjalkaa, jotka on suunniteltu sopivaksi sekä lämpökynttilälle että antiikkikynttilälle. Kynttilänjalan korkeus on 9,5 cm. Kynttilänjalka on lieriön muotoinen, ja se kapenee aavistuksenomaisesti yläosaa kohden. Setin toinen kynttilänjalka on pohjaväriltään punainen ja toinen valkoinen. Molemmissa toistuu hurmaava ornamenttikuvio. Kynttilälyhdyt tuovat kauniisti väriä kattaukseen ja sisustukseen.

Siro lempeän rytmikkäästi muodoilla leikittelevä ornamenttikuvio kiertää kynttiläalustan sileitä kylkiä muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Punakylkisessä kuviot on tehty valkoisella, kun taas valkokylkisen kuviot ovat punaisia.

Pelkistetyn yksinkertainen ja tyylikäs kynttilänjalkapari, jonka kanssa kynttilät nousevat kauniisti ylös pöydän pinnasta. Kun yhdistää tämän saman sarjan eri kokoisia kynttilänjalkoja, tuotteiden profiilin kulma muuttuu. Näin vierekkäin tai ryhmään aseteltuna syntyy hauska rytmi, koska niillä on erilaiset sivukulmat.

Tämän 9,5 cm korkuisen kynttilänjalan lisäksi saatavana on myös pienempi, 6,5 cm korkea kynttilänjalka-/tuikkukippopari.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero50050390-B
VäriPunainen, valkoinen
MateriaaliKeramiikka
VaroituksetPalavaa kynttilää ei saa jättää ilman valvontaa. Kynttilä on leimahtaessaan sammutettava tukahduttamalla. Ei lähelle syttyviä materiaaleja. Palavaa kynttilää ei saa liikutella. Älä pudota kynttilän päälle esineitä, esim. tulitikkua. Käytä vain lämpökynttilää tuikkuesineissä.
Mitat6,8 x 9,5 x 6,8 cm
Paino0,47 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>