0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Koti Teksti-muki Rakas Koti Teksti-muki Rakas
  • Koti Teksti-muki Rakas Koti Teksti-muki Rakas
  • Koti Teksti-muki Rakas Koti Teksti-muki Rakas
  • Koti Teksti-muki Rakas Koti Teksti-muki Rakas

KotiTeksti-muki Rakas

Kuvaus

Tyylikäs, raikkaan valkoinen muki rakkaimmalle. Muki on muotoiltu klassisen kauniisti, ja sen kylkeen on kirjoitettu Rakas-sana vaaleanpunaisen viehättävän sydämen viereen. Muista rakasta ystävänpäivänä – tai muuna teille erityisenä päivänä!

Saatavuus: Heti

5,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

On tärkeää tuntea olevansa rakastettu ja on tärkeää rakastaa. Rakkaus on tunne, jota saa ja pitää tuhlata. Rakkaus tekee askeleesta kevyemmän, arjesta mukavamman ja elämästä helpompaa ja ihanampaa. Rakkauden osoituksia on pieniä ja suuria, mutta ne kaikki ovat yhtä lailla tärkeitä ja oikeanlaisia. Rakkautta on keittää aamukahvi toiselle valmiiksi, rakkautta on aamulla lumesta puhdistettu auto toisen puolesta, rakkautta on halaukset ja jaetut yhteiset hetket, rakkautta on oikeasti nähdä toinen ja olla läsnä, rakkautta on kuulumisten kysyminen, vaikeina aikoina lohduttaminen, yhdessä iloitseminen. Kun rakastat, rakasta täydestä sydämestäsi.

Muista nyt rakkaintasi tyylikkäällä lahjalla. Pienellä eleellä, joka on läsnä hänen aamuissaan ja kahvitauoissaan: rakkaudella valittu ja annettu muki. Muki on valkoinen, ja sen kylkeen on kirjoitettu lennokkaan kauniilla käsialalla sana Rakas sekä siinä on yksi vaaleanpunainen sydän sanan perässä. Yksinkertaisen raikas ja viehättävä muki on laadukasta keramiikkaa. Sen vetoisuus on 3,5 dl ja se kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa.

Rakkaudella rakkaimmalle.

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Vetoisuus 3,5
Mitat 12,5 x 8,5 x 9,5 cm
Paino 300 g
Tuotenumero 50050785
EAN-koodi 6416550729867

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: